A Bigben Interactive-hoz került a Test Drive-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 16.
  • Biznisz
Link másolása
A Bigben Interactive tegnap hivatalos közleményben erősítette meg, hogy megszerezte az Ataritól az évek óta hanyagolt Test Drive-sorozat jogait, így tovább bővült a kiadó katalógusa.

A Bigben Interactive ugyan nem tartozik a legnagyobb kiadók közé, azért így is igyekszik minél változatosabb címekkel színesíteni portfólióját. Mostanában a WRC-játékok, a TT Isle of Man-részek vagy a Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter kiadásáért feleltek, miközben az Outcast egyre jobban kinéző újrázásán is dolgoznak.

A cég vezetője, Alain Falc tegnap azt is megerősítette, sikeresen megállapodtak az Atarival, így megszerezték a Test Drive-sorozat jogait. Az egyezség értelmében a korábbi epizódok az Atarinál maradnak.

9.
9.
GAMEROD
A Test Drive már csak a nevében Test Drive. Lehet hogy jött ki egykét élvezetes darab belőle, de akkor szólt az igazi tesztvezetésről amikor az Accolade-nél volt a játék, tehát a legelső kiadónál. Azóta pedig már csak sima verseny lett az is.
8.
8.
crytek
#5: Aztán kit érdekel? A lényeg hogy jön.A csöves atari csak ült rajta....
7.
7.
dzsiádzsó
Szerintem ez a csapat még egy TDU1-et se lenne képes összehozni, bár az a játék most jönne ki normális szerverrel és mai grafikával még mindig ütne, mert annyival megelőzte a korát. Szerintem egy zárt pályás közepes játék jön eladható névvel, kár a TD sorozatért.
6.
6.
XuChi
Sajna ezzel a céggel, csak mégszarabb TD jàtèkok fognak jönni. Sajnálom nagyon. A TDU 1 örök kedvenc marad. A TDU 2 màr hànyadèk rossz volt :(
5.
5.
XuChi
Sajna ezzel a céggel, csak mégszarabb TD jàtèkok fognak jönni. Sajnálom nagyon. A TDU 1 örök kedvenc marad. A TDU 2 màr hànyadèk rossz volt :(
4.
4.
DON GONDOCS
Remélem jobb lesz mint a wrc játékok.
3.
3.
Formula1fanatic
A TDU1 még egész élvezhető játék volt néhány hibát leszámítva, a második részben több kifogásolható dolog is volt, részben hanyagabb munka is, a legtöbb autónál hangokat is iszonyat elrontották, légellenállása pedig méginkább nem volt az autóknak.
2.
2.
crytek
#1: Mondjuk atari annyit még megetehetne (tuti jönne kis pénz belőle), hogy felhuzza a TDU 1-et win 10 64 bit kompostibivé belekur 4kig felbontást azt felpakolja steam-re. Legalább nem lenne egyedül a szerencsétlen TDU2
1.
1.
crytek
A TDU 2 az jóféle. Várom szeretettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...