Ubi30 - ismét elérhetőek az ajándékjátékok

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 16.
  • Akció
Link másolása
Az idén ünnepelte harmincadik születésnapját a Ubisoft, a kiadó pedig cserébe jó pár ingyenes játékkal lepte meg rajongóit. Ezek a címek most a hétvégén ismét elérhetőek, így ha lecsúsztál valamelyikről, most pótolhatod.

Az elmúlt hét hónapban a Ubisoft minden alkalommal elérhetővé tette valamelyik korábbi játékát, méghozzá teljesen ingyen. A decemberi ajándék például az Assassin's Creed III volt, de a listában megtaláljuk a Rayman Originst, a Splinter Cellt vagy éppen a Beyond Good & Evilt is.

A játékok mindegyike korlátozott ideig volt ingyen beszerezhető, de az idén harmincadik születésnapját ünneplő Ubisoft úgy döntött, ismét elérhetővé teszi az ajándékcímeket (Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil, Far Cry 3: Blood Dragon, Assassin's Creed III), így azok egészen december 18-ig újra tölthetőek lettek.

Ha esetleg lemaradtál valamelyikről, most pótolhatod.

5.
5.
logic5
#1: Nekem volt ilyen, de azóta is megvannak!
1.
1.
DON GONDOCS
Megragadom az alkalmat és leírom valakinek előfordult már hogy a megvásárolt játékok eltűntek az uplay fiókjáról de később visszakerültek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...