PC-re is megérkezett a Resident Evil 7 demója

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 19.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Steamen is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat a játék grafikai beállításait is hozzáférhetővé teszi, így már most elkezdhetsz kísérletezni a látvánnyal.

A PC-sek is megkapták a Resident Evil 7 demóját, a Beginning Hour alcímet viselő próbaváltozat a Steamről tölthető le. Ahogy azt az élménybeszámolónkban is írtuk, a demó nem része a teljes játéknak, leginkább arra szolgál, hogy bemutassa, milyen lesz a korábbiakhoz képest alaposan megváltozott játékmenet.

A számítógépesek emellett már most hozzáférhetnek a játék grafikai beállításaihoz, így a gépigény ismeretében elkezdhetnek kísérletezni a látvánnyal. Ez a NeoGAF-poszt szépen összefoglalja, hogy milyen opciók között mazsolázhattok, érdemes belenézni, míg letöltődik a kliens.

A Resident Evil 7 január 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - a számítógépes kiadást a Denuvo védi majd. Kedvcsinálóként egy új tévéreklámot is tudunk mutatni, fél perc az egész, de baromi hatásos!

11.
11.
Freed
Arról van szó,hogy a Resident atmoszférájába rohadtul nem illik ez az FPS nézet meg úgy alapból nem egy bújkálós Alien játékot akarok ha Resident Evilt veszek!
10.
10.
Dízel
Kísérletezgetnek a Konaminal mi tudja megfogni a játékosokat, most a silent hill P.T. alapjaira húzták rá a resident evil álarcot, ami azért nem csillog, mert ezt kojima mester már el lőtte egy sokkal érdekesebb, mesteribb alkotásban (amit azóta sem értek miért húzták le a projectet...), de azért nincs oka a resinek sem szégyenkeznie. Ha valami logikát csempésznek a játékmenetbe/fejtörőkbe akkor jó lesz vele játszani. De azért azt had mondjam el az első végig jatszomnal eszembe nem jutott hogy ez másképp is végződhet. :D Csinaltam mindent szépen sorba logikusan, a végén meg csak megdöglöttem. :D pedig igazabol semmi olyan nem csinaltam ami amugy logikatlan lett volna, csak a játék igy félrevezetett és igy van megírva. Igaz nem egy tipikus resident evil, de könyörgöm, a régi címek közül melyik tartotta meg az eredeti mivoltját?.... final fantasy? metal gear? tomb raider? mindegyik változik, mi előnyére mi hátrányára sajnos. Ha meg nem valtozna akkor meg marha unalmas lenne 20 évig ugyan azzal a játék menettel játszani.
9.
9.
user101
Nemá baszki nekem olyan szar volt ps4-el, hogy egyből visszadobott a windozba, de nem ám a 10-be, hanem egyből a 95-be... ;)
5.
5.
GAMEROD
Annyit tolták már az arcomba a videókat hogy nem tűnt nagy eresztésnek a demó, ellenben egy részénél állandóan visszadob a Windózba. Elég szép a grafika, viszont túl kicsi a ház ahhoz hogy ezt ki lehessen élvezni. Mert gondolom ebben is úgy lesz mint a Resident Evil-ek 70%-ában hogy az elején még érdekesek a helyszínek és szórakoztató a játékmenet, kicsit később pedig már egyszerűsödik a látványvilág, lejut az ember a föld alatti bunkerekbe ott általában már csak azt lehet várni mikor fejeződik már be.
4.
4.
KRAT0S
Én az első videók,és a demo után azt mondtam hogy ezt tuti kihagyom,ebben nekem semmi nem tetszik úgy szar ahogy van.
Aztán kibővül még a demó kétszer,mégtöbb videó jött,én meg mégjobban utálom!
3.
3.
joker6669
Nálam inditásnál CreateComputerShader failed problémát ir
2.
2.
Gorrister
Személy szerint én nagyon bánom hogy fps nézetre váltott, de végül is úgy voltam vele, hogy ettől még lehet ez egy jó kis Resident Evil horror játék.
Na akkor nézzük részletekben.

Mennyire jó Resident Evil? Hát egyelőre semennyire. Nagyon nem jön át ebből a Resi hangulat. Bár a kész játékban ez még változhat.

Mennyire jó horror? Egész jó. A hangulat eléggé nyomasztóra sikerült. Kérdés, hogy a kész játék is tartja e majd ezt a színvonalat végig.

Mennyire jó játék? Hát ezen a téren remélem a kész játék nem ilyen lesz. Teljesen logikátlan fejtörők vannak. Random módon kell csinálgatni elborult dolgokat és akkor majd történik valami. Pl. van egy kulcs ami egyszer csak úgy ott lesz egy helyen ahol korábban körül nézve még nem volt ott. Csak azért kerül oda mert valamit valahol csináltam. Ráadásul mindenféle logikát mellőzve lehet eljutni a jó befejezésig is. Lehet, hogy itt valami misztikus szürreális dolog van, ami magyarázat lehet erre, de nekem ez nagyon nem jött be.

Technikai oldalról nem tudok sokat hozzáfűzni mert egy borzasztóan öreg gépem van, amin mindent de mindent 0-ra véve, 1280*720 felbontásban azért stabilan tartotta a 30 fps-t. De így bűn ronda a játék, mondjuk max-on gondolom biztos jól néz ki.

Kivárom a megjelenést meg a teszteket mert azért bizakodó vagyok, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy nem ez a játék hozza el a megváltást.
1.
1.
crytek
Gyorsan le is toltam 3 féle befejezést. Nem Resident Evil de egynek elmegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...