Project CARS 2 - kiszivárogtak az első képek

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 9.
  • Képek
Azok után, hogy napokkal ezelőtt felröppent a hír, miszerint a közel másfél éve készülő Project CARS-folytatás szeptemberben megjelenhet, "véletlenül" kiszivárogtak az első, jó eséllyel a játék előzeteséből származó képlopatok is.

A Slightly Mad Studios még 2015-ben erősítette meg, hogy a közösség által finanszírozott, később pedig óriási sikert aratott Project CARS folytatást kap. Az eltelt évek során aztán semmi hír nem érkezett a második részről, míg pár nappal ezelőtt a Slightly Mad Studios vezetője, Ian Bell a csapat hivatalos fórumán el nem hintette, hogy valószínűleg szeptemberben jelenik meg az új felvonás.

Ezek után a csapat és a játék körül valószínűleg felperegnek az események, és jó eséllyel az első előzetes is befut hamarosan - ebből származhatnak egyébként a játék első képei is, legalábbis első ránézésre úgy tűnik, mintha ezek a fotók egy trailerből lettek volna kivágva.

A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik majd meg.

3.
crytek
#2: Próbáltam én is szerezni ,mert akinek nem kellett a CARS a bundleból 2.8-3$-ért szórták ,de amint nyilt egy topik a bundle spllitről már vitték is.
7.5 az sok érte nagyon :) De te tudod lehet találsz rá egy hülyét :)
2.
Necreon
#1: Nem volt az tragédia egyáltalán, csak amíg early access változatban volt sokat változott a vezetési modell és sokan sopánkodtak hogy milyen szar lett, amikor változtattak a build-en az után hogy X hónap tapasztalata / tudása / érzése már benne volt a játékosoknak, egyáltalán semmi baja nincs.

Egyébként Humble Monthly-ból van egy példányom amire nincs szükségem, 7,5 eurós Total War Warhammer Chaos DLC-ért cserébe vihető. Szürkepiaci ára egyébként 6 euró körül mozog áfa nélkül, kérdéses forrásból, szóval azt hiszem fair ajánlatot teszek. Pláne ha azt nézzük hogy normál boltokban 3x ennyi akciósan.
1.
StevenSan
Jó, de ezek a "kiszivárgott" képek 2016 márciusiak.

Amúgy szerintem nem volt akkora tragédia a játék, mint próbálták sokan beállítani. Bár hozzáteszem, hogy én nem vagyok harcdore autó szimulátoros arc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...