Project CARS 2 - kiszivárogtak az első képek

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 9.
  • Képek
Link másolása
Azok után, hogy napokkal ezelőtt felröppent a hír, miszerint a közel másfél éve készülő Project CARS-folytatás szeptemberben megjelenhet, "véletlenül" kiszivárogtak az első, jó eséllyel a játék előzeteséből származó képlopatok is.

A Slightly Mad Studios még 2015-ben erősítette meg, hogy a közösség által finanszírozott, később pedig óriási sikert aratott Project CARS folytatást kap. Az eltelt évek során aztán semmi hír nem érkezett a második részről, míg pár nappal ezelőtt a Slightly Mad Studios vezetője, Ian Bell a csapat hivatalos fórumán el nem hintette, hogy valószínűleg szeptemberben jelenik meg az új felvonás.

Ezek után a csapat és a játék körül valószínűleg felperegnek az események, és jó eséllyel az első előzetes is befut hamarosan - ebből származhatnak egyébként a játék első képei is, legalábbis első ránézésre úgy tűnik, mintha ezek a fotók egy trailerből lettek volna kivágva.

A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik majd meg.

3.
3.
crytek
#2: Próbáltam én is szerezni ,mert akinek nem kellett a CARS a bundleból 2.8-3$-ért szórták ,de amint nyilt egy topik a bundle spllitről már vitték is.
7.5 az sok érte nagyon :) De te tudod lehet találsz rá egy hülyét :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...