Videóözön a Nintendo Switch játékfelhozataláról

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 14.
  • Videó
Link másolása
Tegnap éjjel a Nintendo újra közvetített, ezúttal New Yorkból jelentkezett a Treehouse Live Event. Terítékre került a Splatoon 2, az Arms, a Super Bomberman R, a Mario Kart 8: Deluxe és a Snipperclips is.

A Nintendo legfrissebb Treehouse-livestreamjében előkerültek a Nintendo Switch húzócímei, immáron hosszabb gameplay bemutatók formájában. A teljes adást itt nézhetitek meg, ám ha csak a lényegre vagy kíváncsi, azt most összeszedtük nektek.

1-2 Switch

Ahogy azt már tegnap említettük, a 1-2 Switch egy partijáték-gyűjtemény két játékos részére. Kardpárbajok, teniszezés és sok más hasonló mulatság vár ránk a nyitócímben, amit simán hozzácsaphattak volna a konzolhoz, de nem így lesz.

Arms

Ez egy teljesen új IP a kiotóiaktól, egy verekedős játék, melyben hőseink kilőhető végtagokkal rendelkeznek. Az 1v1-es küzdelmekre kihegyezett címben a Joy-Conok precízen követik a mozdulatainkat, azaz az ütéseket nekünk kell bemutatnunk a TV előtt. A készítők megerősítették, hogy választhatunk hagyományos gombos irányítást is. Megjelenés tavasszal.

Mario Kart 8 Deluxe

A Switchen minden földi jóval, többek közt új pályákkal megpakolt kiadást kapunk, illetve a grafika is 1080p-ben fest. Karaktereink immáron két elemet is cipelhetnek magukkal. A játék sajnos nem készül el a masina premierjére, csak április 28-án csaphatunk le rá.

Snipperclips

A kooperatív mókára kihegyezett címet még nem láttuk tegnap. Kapásból kétféle verziót vásárolhatunk meg: a Snipperclips: Cut it Outot és a Togethert. Előbbit két játékosra szabták, az utóbbit négyre. A játékban egy-egy filcdarabot irányítunk, de lesz egy ollónk is, amivel átalakíthatjuk karakterünket. Számos rejtvényt kell megoldanunk, tárgyakat mozgathatunk és minden kreatív megmozdulást díjaz a program. A Snipperclips a konzol nyitócíme lesz, így március 3-án érkezik.

Splatoon 2

A látványvilág nem változott túlzottan a folytatásban sem, olyan színeket kapsz az arcodba, hogy az már kicsit sok is. Ezúttal is a multiplayer a játék lényege, de ha hihetünk a fejlesztőknek, a single kampányról sem kell lemondanunk. Megjelenés idén nyáron.

Super Bomberman R

A Bomberman-hagyományok nem változtak, az új rész ismét a multira összpontosít. Noha az alábbi videóban két játékos csap össze, a végleges verzióban négyen is harcolhatunk egymással. Megjelenés március 3-án.

3.
3.
Hunszi
Ez a Snipperclips szórakoztatónak tűnik...nagyon sajnálom, hogy a konkurencia nem készít hasonló coop mókákat :)
2.
2.
SzDavid99
#1: A 1-2-Switch-nek tényleg akkor lenne értelme, ha alapból adnák minden konzolhoz.
1.
1.
DON GONDOCS
Ez egy közepesen jó, kezdő felhozatal, szerencsére lényegesen eltérő játék mind, bár az első, az inkább megfelel egy alkalmazásnak mintsem egy játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...