Arms SW

Bunyós játék a Nintendótól, rugókezű robotokkal.
Típus:

Nem készül több ingyenes tartalom az Armshoz

A Nintendo megerősítette a decemberben felröppent híreket, nem készül több ingyenes tartalom az Armshoz. A készítők a jövőben egyedül a Party Crash módot bővítik majd új eseményekkel.

Eddig 4,7 millió Nintendo Switch-et szállítottak le

A Nintendo közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi adatait. Ebből kiderült, hogy jól ment a kiotóiak szekere, a Nintendo Switch-et viszik, mint a cukrot, így a nyereségük is sokkal több, mint tavaly.

Brit toplista: ismét az élen a Horizon: Zero Dawn

Sajnos a Nintendo és a múlt héten megjelent Arms nem tudta elcsípni az első helyet, de a játéknak így sincs szégyenkeznivalója. A dobogó élén egyébként a március legjobb címe, a Horizon: Zero Dawn végzett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Attól, hogy E3 van, még nem feledkezünk meg a heti játékmegjelenéseket összefoglaló listánkról; persze az jól látszik, hogy a kiadók számára is a Los Angeles-i expóról szólnak ezek a napok.

Arms - három új bunyós mutatkozott be

A tegnapi Nintendo Direct során új információkat kaptunk a Switch verekedős játékáról. A három új hős mellett már azt is tudjuk, hogy a megjelenés után ingyenes frissítéseket kapunk az Armshoz.

E3 2017: A Nintendo idén sem változtat

A kiotói vállalat megosztotta nagyközönséggel az E3-as terveit. A Nintendo ezúttal sem tart konferenciát, helyette minden nap streamel valamit. Számunkra a június 13-i Spotlight közvetítés lesz az érdekes.

Videón mutatkozik be az Arms hetedik karaktere

Új karakterbemutató előzetes érkezett a Nintendo Switch-exkluzív Armshoz. A történet szerint Helix az ARMS Laboratories találmánya, ruganyos testét bármikor képes megnyújtani és összezsugorítani, hogy kitérjen a támadások elől.

Júliusban csobban be a Splatoon 2

Tegnap lezajlott a legfrissebb Nintendo Direct, ahol a kiotói konzolgyártó egy sor új látnivalóval kedveskedett a legújabb játékairól. Néhány fontos dátumról is lehullt a lepel - köztük a Spatoon 2-éről és az Armséról. Összefoglalónk következik.

Videóözön a Nintendo Switch játékfelhozataláról

Tegnap éjjel a Nintendo újra közvetített, ezúttal New Yorkból jelentkezett a Treehouse Live Event. Terítékre került a Splatoon 2, az Arms, a Super Bomberman R, a Mario Kart 8: Deluxe és a Snipperclips is.

Arms - verekedős játékot készít a Nintendo

A Nintendo frissen bejelentett bunyós címe érdekes koncepción alapul. Az 1v1-es küzdelmekre kihegyezett Armsban rugós kezű harcosokat irányítunk, mindkét kezünkben egy-egy Joy-Connal.