Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia 3DS

Új kézikonzolos epizóddal jelentkezik a Fire Emblem-sorozat.
1645455604

Két Fire Emblem-játékot is kapunk az idén?

A Nintendo köreiben otthonosan mozgó Emily Rogers legújabb jelentése szerint az Intelligent Systems gőzerővel dolgozik egy második Fire Emblem-játékon, amit még idén piacra fognak dobni.
1497949380

Megint a PlayStation 4 győzött Amerikában

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group májusi jelentése. A PlayStation 4 két hónap után szerezte vissza az aranyérmet a Switch-től, miközben a játékfelhozatal nyomába sem tudott érni a tavalyi kínálatnak.
1495450800

Brit toplista: az élen kezdett az Injustice 2

A múlt héten egy sor új játék került boltokba, így a brit játékeladási toplistán is a feje tetejére fordult minden. Az Injustice 2 az élen kezdett, de meglepően jól nyitott a PlayStation VR-exkluzív Farpoint is.
1494843300

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrűnek ígérkezik a hét játékmegjelenések szempontjából. Össznépi bunyóba kezdenek a kedvenc szuperhőseink, sci-fi körítést kap a Dark Souls (vagy valami olyasmi), és a PlayStation VR játékfelhozatala is bővül egy kicsit.
1484919180

Bemutatkozott a Nintendo következő mobilos játéka

Fire Emblem-napot tartott a Nintendo, és többek között a sorozat mobilos kitérőjéről is lerántotta a leplet. A Fire Emblem Heroes már február elején megjelenik, és nem kell rá várniuk az androidosoknak sem.