Máris összejött a pénz a Pillars of Eternity 2-re

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 28.
  • Hír
Link másolása
Már tutira elkészül az Obsidian szerepjátékának folytatása, elvégre az adakozók kevesebb mint egy nap alatt összedobták rá a pénzt a Figen. Innentől már csak a másodlagos célok teljesüléséért izgulhatunk.

Pillars of Eternity 2: Deadfire hivatalosan is úton van, elvégre az adománygyűjtés kevesebb, mint egy nap alatt elérte a célját: csupán 23 órába telt, hogy összejöjjön a kért 1,1 millió dollár.

A szerepjáték 10 ezer rajongót mozgatott meg, akik szépen bele is nyúltak a pénztárcájukba. Voltak akik sima adományokkal járultak hozzá a sikerhez, és voltak olyanok is, akik befektetőként a saját tőkéjüket adták bele a projektbe.

Az Obsidian Entertainment fejese, Feargus Urquhart szerint "nekik vannak a legjobb rajongóik a világon", hiszen elképesztő, hogy milyen gyorsan adták össze a pénzt a Pillars of Eternity 2: Deadfire-re.

Az első részre egyébként 4,1 millió gyűlt össze a Kickstarteren. Noha az RPG sokat késett, a rajongók és a kritikusok végül jól fogadták.

A Deadfire az előző rész játékmenetére épül, igaz, ezúttal sokkal nagyobb szabadságot kapunk, és valóban élő városokat látogathatunk meg.

A Fig-kampány továbbra is folyamatban van, még 27 napig várják az adományokat. Az első stretch goalt 1,4 milliónál húzták meg, ha ez összejön, alosztályok is szerepelnek majd a játékban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...