World of Warcraft - máshol is elköltheted az aranyad

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 7.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard bejelentette, hogy kiterjeszti a World of Warcraft tokenrendszerét, így azokkal a Battle.net-egyenlegedet is hizlalhatod majd; vagyis az MMO-ban összegereblyézett aranyadat akár az Overwatch-ban is elverheted.

A Blizzard 2015-ben vezette be a World of Warcraft tokenrendszerét, amivel lehetővé tette, hogy a fanatikus játékosok játékidőt vásároljanak a játékban összekuporgatott aranyukból, míg a pénzesebb, de kevésbé ráérős játékosok aranyat vegyenek valódi pénzért. A rendszert a már említett tokenek tartották egyensúlyban.

A tokenrendszert most kiterjeszti a fejlesztőcsapat, a hardcore arcok azt már nemcsak játékidőre válthatják be, de a Battle.net-egyenlegüket is hizlalhatják vele. Ez lényegében azt jelenti, hogy az aranyunkat valódi pénzre cserélhetjük, amit a Battle.neten, a támogatott játékokban vásárolhatunk le: kártyákat vehetünk a Hearthstone-ban, lootboxot az Overwatch-ban és így tovább.

A további részletekért nézzétek meg a fenti videót!

Közeleg a Hearthstone új kiegészítője...

És valószínűleg a Lost Secrets of Un'Goro címet fogja viselni, ez a játék egyik szinkronszínészének az önéletrajzából derült ki. Az Un'Goro-kráter a World of Warcraft: Cataclysmben mutatkozott be, ez a videó ad egy kis ízelítőt belőle.
10.
10.
imchristailor
#9: Senki nem orulne jobban wc3 alapu rts-nek, mint en, de nem fog megtortenni. :D Sc2 kellokeppen lefedi a dolgot, azonban nekem sajnos sosem jott be, amit nagyon sajnalok, mert tenyleg imadtam a wc3-at.
9.
9.
Lorthirash
#6: RTS-nek amúgy én is örülnék, nagy kedvencem volt a W3 meg én a StarCraftot is szeretem. Ha megfigyeled manapság már nem divat az RTS, de már az MMORPG sem. Egyébként szerintem lesz majd talán WarCraft RTS a jövőben amit a StarCraftos csapat fog elkészíteni, sőt simán eltudom képzelni hogy az E3-on lesz erről valami kis hírmorzsa.
8.
8.
Lorthirash
#4: Élősködik .... semmi köze az Activision modelljéhez látszik hogy fogalmad sincs a játékról, azért ilyen népszerű mert van egy rendes pvp és pve rendszere ami leköt, nem beszélve a lore-ról. Ez egy remek játék és a LEGION vagyis a mostani kiegészítő az egyik legjobb amit kiadtak valaha.

7.
7.
Chrysh
#6: Később (amikor leáldozik a Starcraft) viszont megcsinálhatja azt, hogy a Warcraft javára kannibalizálja a SC-t
6.
6.
Mortis
#4: egyetértek a mondandóddal, pazmek, még akkor is ha te magad adtál választ a hurva kérdésedre/felvetésedre: több millió embörnek tetszik az a fránya WoW s amíg dől a lé, minek változtatni s kitalálni újat?
RTS-t meg szerintem azért nem csinálnak, mert konkurencia lenne a StarCraft-számára. Blizz-nek majd minden ma divatos stílusban van egy játéka: MOBA, ARPG, MMORPG, kártyajáték, Arena Shooter; meg ugye a SC-vel dominálják a kompetitív RTS-piacot is. arra látok esélyt, hogyha az elkövetkezendő években lesz egy új játékfajta, arra felhúzzák a WarCraft vázat, hiszen lore szempontjából messze az a legmélyebb.
5.
5.
Chrysh
#4: Én sosem a WoW miatt csíptem a Blizzardot, szóval felőlem csinálhatnának bármit ami nem WoW, bár már lassan ezt is félve mondom ki köszönhetően a Hearthstone- és a Heroes of the Storm-féle feneketlen kútnak amibe dobálhatod a pénzed.
4.
4.
dvs00
Elég fura, hogy ez a játék még létezik bazmeg. Lassan érik már egy teljesen új Warcraft játék, mert már 10+ éve ezen élősködik a Blizzard, pedig valaha a legkreatívabb, legkiválóbb fejlesztőgárda volt, most viszont már lassan elkezdte ugyanazt az üzleti modellt mint az EA sport részlege meg az Activision főzsidója, hogy ugyanazt a játékot évente basszák oda. Hogy vegye a proli.
Én személy szerint nagyon örülnék, ha a Warcraft 3 stratégiai vonalát vinnék tovább, - hatalmas kedvencem volt a humán kaszt hőse, az a szőke fasszopó, a nevére nem emlékszem, de a szinkronjának orgánuma még most is a fülemben van, a hangok is zseniálisak. - Abban a játékban hatalmas fantázia volt, és ráadásul néhol kibaszott nehéz kampány, néhol tényleg még normál fokozaton is véreset szart az ember egy-egy küldetés után, melyet csak tetézett a zseniális kiegészítő lemez a The Frozen Throne bazmeg. - (Ha jól emlékszem volt is hir/pletyka, hogy már készülőben vagy egy ilyen projekt)

Szerintem ez az RPG-s gyűjtögetős, fejlődős gecizés már erősen a múlté, függetlenül attól, hogy még mindig kurva nagy a játékos közösség és ebből adódóan az igény a további folytatásokra.
Ha másért nem is, azért a kultikus South Park epizódért megérte, mai napig beszarok rajt.
3.
3.
Fooxfire
#1: Mivel Battlenet balance-ot kapsz így játékot is, vagy akármit amit battleneten meg lehet.
2.
2.
Lorthirash
1.
1.
Kraudo
Ezért játékot is lehet venni vagy csak ingame cuccot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...