Böngésző nélkül rajtol a Nintendo Switch

Link másolása
Bár rengeteg érdekes funkcióval büszkélkedhet a Nintendo Switch, egyelőre mégis úgy tűnik, hogy hiányosan fog rajtolni a konzol. Nemrég kiderült, hogy internetes böngésző sem lesz a megjelenéskor.

Január végén megtudtuk, hogy a népszerű Netflix nélkül rajtol a Nintendo új konzolja, most pedig arra is fény derült, hogy még csak böngészőt sem használhatunk majd.

Ratsumi Kimishima, a Nintendo elnöke interjút adott a TIME-nak, amelyben többek között azt is elárulta, hogy nem lesz internetes böngésző Switch-hez a megjelenés pillanatában. Ez persze nem jelenti azt, hogy később ne lehetne pótolni, de kicsit hosszú már azoknak a funkcióknak a listája, amit nem fog támogatni a rajt pillanatában az új konzol.

A Nintendo Switch március 3-án érkezik meg a boltokba.

60.
60.
CJgabor
Lusta vagyok elolvasgatni a kommenteket - van BÁRMI értelme is az új Nintendo konzolnak? Tud ez bármit is? Vagy ez is csak egy nostalgia trip-ként próbálja eladni magát az egyre kiöregedő Mario meg Zelda fanok körében?
Mert amennyire én követem, a Nintendo semmi mást nem csinált az elmúlt években. A Wii egy nagyon érdekes konzol volt anno, én imádtam vele játszani, de azon kívül ugyanazokról a gyerekes játékokról nyúzzák le a sokadik bőrt lassan évtizedek óta. Elég szánalmas szerintem.
59.
59.
Naridar
Valószínűeg azért nem lesz rajta böngésző, mert azokat a konzolokat, amiket az utóbbi időben feltörtek (WiiU, PS Vita), mind a böngészőn keresztül sikerült, pl. webkit exploit-tal. Sajnos nagyon rossz tendencia, hogy a "biztonság" (értelmetlen kifejezés, mert eddig egyetlen konzolon keresztül sem volt lehetséges pl. bankkártyaadatokat lopni) nevében sokaknak nagyon fontos kényelmi funkciókat vágnak ki. Ráadásul semmi nem garantálja, hogy a megjelenéskor nem lesz kihasználható hiba a böngészőben.
50.
50.
Heldengeist
#46: A MS ugyanígy kapta meg a magáét minden fórumon és forrásból a hírhedtté vált E3-as bemutatójuk után. Nekik eljutott az agyukig és sok kifogásolt ponton figyelembe vették még a piacradobás előtt, ezt pedig le is kommunikálták. Az N pedig a saját seggébe dugott fejjel ül és még tűzoltás sincs, csak egyre újabb pofonok.
49.
49.
delphijos
#46: "A másik csoport meg:-ez egy darab kutyaszar, ez szarszarszar-színvonalú beszólásaival nem igazán informatív..."

Szerintem Te meg valami másról olvastál, valahol máshol, mert NORMÁLIS kritkák hanzottak el, ÉRVEKKEL, és senki sem "szarozott". A másik oldalon sem volt ömlengős elélvezés. Attól nem leszel Te az "ügyes okos" aki egyik "hülye" táborhoz se tartozik ha kiforgatod a véleményeket.
46.
46.
kamgecam
#45: Ha azt szeretnéd hogy a gyártó válaszoljon akkor valóban kritikát kéne megfogalmazni, mert az arrogáns nyálcsorgatástól sem tűnsz intelligensebbnek és nem hinném hogy a fejlesztő figyelembe venne egy youtube huszár színvonalú kommentecskét.

Olyan jó lenne releváns válaszokat kapni mert nem sok mindent tudok erről a Switch-ről csak azt tudom hogy az egyik csoport:-ÁÁÁÁÁÁÁ ez a világ legjobb konzolja ÁÁÁÁÁÁÁÁ eléééélvezek szint! A másik csoport meg:-ez egy darab kutyaszar, ez szarszarszar-színvonalú beszólásaival nem igazán informatív...

Elmagyarázná valaki normálisan a Switch előnyeit-hátrányait vagy csak elvakult szélsőségekre vagytok képes?Hmm?Köszönöm.
41.
41.
daenath
#14: Szegeny Sega, megeloste a korat, ez lett a veszte! A Nintendo meg pont forditva csinalja!
40.
40.
ilovenancythompson
#31: év ostoba hozzászólása.
39.
39.
ilovenancythompson
#37: nyugi GONDBOCS lesz fostos böngésző csak nem a megjelenés napján, azért nem kell egyből bekaksizni.
38.
38.
GAMEROD
Ha szűkös a tárhely akkor nem kell rá böngésző.
37.
37.
DON GONDOCS
#36: Igazad van egy hordozható konzolra minek is böngésző? Minek akarnál bármi mást csinálni rajta? de tényleg minek hozzá wifi? vagy bármi applikáció? hamár a mobilitás lenne a lényeg.
35.
35.
Juha
Még a végén külön előfizetés kell majd, hogy a saját wifi-den kommunikáljon a gép a kontrollerekkel...

De most tényleg, miben más az alap gép, mint egy tablet, azon kívül, hogy van két exkluzív kontrollere, és nem használhatsz rajta mást, mint amit a N ad ki rá?
Ok, egy tableten meg pont ezeket nem használhatod (még), de szerintem ez a zárt szemlélet előbb-utóbb csődhöz fog vezetni, pedig kár lenne értük.
33.
33.
godach
#31: +1 LOL
Év hsze, díj kiosztva.
32.
32.
delphijos
#23: Mégis mit "terhelsz" le? Az használ sávszélt, amelyiket épp használod. Nincs olyan hogy amilyen készülékben böngésző van, az folyamatosan zabálja. Amúgy meg a netre úgyis felkötöd a multi meg a letöltések miatt. Száz kábelt se használ senki, ott a wi-fi..... Nem nagyon értem a kommentedet.
31.
31.
delphijos
Nem is akarok már semmit írni, mert úgyis jön Futszival az élen pár ember akik szerint ez sem számít, mert a Nintendo nem erről szól. Amúgy pont a hordozhatosága miatt a böngésző tényleg jó lenne. De tudom , ott a telefon, tablet. De akkor megfordítom. Minek a Switch ? Ott a telefon, tablet. Lehet hogy még erősebb is....
30.
30.
aordog
A TV-m nem okos, ellenben a Wii U-n szoktam elindìtani a sorozatbarát oldalt. Fasza Koreai sorozatok vannak. A párom imádja és nekem is bejön. Így a nagy TV- m már egybôl okos. Youtube meg minden ami kell. A VR-os srácok vègigjátszásait is így nézem meg. Szerintem alap a böngészô. Fôleg 108 ezer forintért. De nekem nem kell....
PS4 pro 130 èrt...az a tuti. R.I.P. Nintendo.
29.
29.
godach
#23: Ha bekapcsolod, elveszi a sávszélet. Ha bekapcsolod, valószínű azt használod. Így nem értem a problémát. Nekem is van a TV-n, UPC beltérin, de örülök hogy van a boxon és a PS-en is. A gyerekek youtubeozni, pl azon szoktak.
24.
24.
DON GONDOCS
Hát ha már télleg hordozható, akkor lehet, nem ártana rá egy böngésző.
23.
23.
GAMEROD
Biztosan van akinek hiányozni fog az, hogy ne legyenek meg 28 szor ugyanazok az appok minden eszközén. Böngésző például van a tévén, van még a DVD lejátszómon is, a beltériken is, és akkor még a konzolokon is. Lehet hogy valakinek megéri ezért vezetni a polc mögött 8 darab UTP kábelt, vagy esetleg leterhelni a wifit ezekkel.
22.
22.
GAMEROD
Az ilyen smart funkciók hiánya egyáltalán nem zavarna, tévén se kapcsoltam be még a büdös életbe a netes cuccokat, csak annyi időre amíg megnéztem hogy miket tud. Egyszerűen kényelmetlen tévén keresztül böngészni, még az erre kispécizett irányítókkal és távirányítókkal is - esetleg a youtube-nak látom értelmét.
17.
17.
Chrysh
#14: Az a helyzet, hogy nem úgy tűnik, hogy az N haladni szeretne a trendekkel és már ez sorozatosan előtűnő jelenség, holott egy akkora aranybányán ülnek, amekkora egyik másik konkurensnek sincs. A havi egy NES exkluzív, a Skyrim teljes áron, a hülye minijátékok is azt mutatják, hogy nincsenek tisztába a lehetőségeikkel és azok HELYES megvalósításával.
16.
16.
ADMlN
A játékokat támogatni fogja rajtkor, vagy azt is csak később tervezik? Addig a büszke vásárlók kirakhatják az asztalra dísznek.
15.
15.
user101
Hát nem tudom, nálam számtalanszor van, hogy Steamen átfedésben átmegyek böngészőbe, hogy megnézzek egy perk-et, skillt, hogy mit csinál mielőtt belövöm szintlépésnél véglegesre ha nem derül ki azonnal.

Vagy ha uninformatív a program ( szopat az rpg és nem tudom mennyit sebzek ) akkor utána kell nézni, melyik monsztra ellen mi a jó taktika. Itt most nem egy Dark Souls-ra gondolok, hanem például a Skyrimre ( melyik Shout mire való, melyik monsztra melyik típusú támadásra érzékeny ). Mert ügye egy Witchernél legalább van leírás, szörnyhatározó... Vagy melyik tanító hol van, mit tanít, mert totál elcseszett a térkép és semmit nem lehet megtalálni alapból...

Jah, szóval kell a böngésző... :D
14.
14.
godach
#11: Hogy a viharba ne. Eddig csak a szerencsétlenkedés megy.
Én nem tudom, hogy a Wii áttörése után, hogy jutottak idáig.
Sokan, azt mondják, hogy az MS veszteni fog. Szerintem az N van nagyon a Sega útján.
Pedig a sega, nem volt rossz, csak ott meg nagyon a jövőre mentek és az akkori userek, még nem tudták kihasználni. Rettentő jó ötleteik voltak, csak 5 évvel az akkori kor előtt jártak :/
De ezek amit csinálnak :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...