Brit toplista: ezüstéremmel kezdett a Nioh

 • Írta: fojesz
 • 2017. február 13.
 • Toplista
Egy ezüstéremmel indított a Nioh a brit játékeladási toplistán, a Team Ninja akció-szerepjátékát végül a Grand Theft Auto V tudta csak megverni. Utóbbinak ez már a tizenkettedik első helyezése volt.

Már megint a GTA V vezeti a brit játékeladási toplistát, a Rockstar játékának ez már a tizenkettedik aranyérme. Ezzel a lista történetének legjobbjai közé verekedte magát a cím: ilyen teljesítményre a FIFA 14 volt még képes, nála jobban pedig csak a Zumba Fitness, a Wii Fit és a Who Wants To Be A Millionaire szerepelt - utóbbi tizennyolcszor végzett a toplista csúcsán.

Hangsúlyozzuk, hogy az eladási lista az eladásokat számlálja, nem pedig a bevételt, így hiába lett második a Nioh, ha a tényleges forgalmat néznénk, ő kapná meg az aranyat. A Resident Evil 7 eközben a harmadik helyre csúszott vissza az első helyről, egyre esélytelenebb, hogy összejöjjön a játéknak a mesterhármas. A Hitman: The Complete First Season már csak a nyolcadik.

 1. Grand Theft Auto V
 2. Nioh
 3. Resident Evil 7
 4. FIFA 17
 5. Call of Duty: Infinite Warfare
 6. Battlefield 1
 7. Rocket League
 8. Hitman: The Complete First Season
 9. Overwatch
 10. Watch Dogs 2
 11. Minecraft: Xbox Edition
 12. Forza Horizon 3
 13. WWE 2K17
 14. Mafia III
 15. LEGO Star Wars: The Force Awakens
 16. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
 17. The Division
 18. Pokémon Sun
 19. Final Fantasy XV
 20. LEGO Marvel's Avengers

Ezek is érdekelhetnek

7.
Őrnagy
#3: Például én beszoptam...
5.
ADMlN
Lol, a GTA 5 az első (megint). Lassan már mindenkinek lesz belőle 2 példány...
4.
DarkLord
#2: Ki vagy te, hogy így beszélsz velem valami óvoda szökevény vagy valami megmondó ember? Milyen alakokat engednek fel az internetre szörnyű, apád törné el a kezed, amikor internet közelébe enged sok nagy D betű mehet, ahogy te nyomod?

Már most láttam 13 ezer ft-ért, szóval nem kell félni attól, hogy nem lesz. Sokan megvesznek mindent, mert sok a pénzük.
3.
Play93
#2: Amúgy igaza van. Anno a Bloodborne-t is beszopta mindenki, mert állati jól nézett ki, csak sok emberhez nem jutott el, hogy embertelenül nehéz lesz (legalábbis a jelenlegi játékokhoz képest). Érdemes megnézni például a trófeák százalékos arányát. A Dark Souls 3-nál az első boss-t a játékosok 91%-a ölte meg. A Bloodborne esetén ugyanez a szám 64% volt. Az előbbinél tudták hogy mire kell számítani, mert már a 3. rész volt a franchise esetében. A Niohnál is ugyanez lesz.
2.
Arsenal4ever
#1: JUJ de vágod ezt a témát. Profi vagyol baszki! Csak aztán nehogy beszopd hogy mégse adják el "jóval olcsóbban"...ebben ez esetben picit túltoltad a rafkósságot!:DDD
1.
DarkLord
Még kivárok 1-2 hetet és lehet Nioh-t venni jó áron, mert nagyon sokan beleugrottak a videók miatt , játszani meg nem tudják és inkább eladják jóval olcsóbban. Ezért se vettem meg megjelenés napján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...