Két platformra szűkül a PlayStation Now

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 16.
  • Gyászhír
A játékstreaming-szolgáltatást hamarosan csak két platformon - PC-n és PS4-en - támogatja tovább a Sony. Ez azt jelenti, hogy PS3-on, PS Vitán és az összes okostévén megszűnik a PlayStation Now.

A hivatalos PlayStation Blogon a Sony megerősítette, hogy hamarosan véget ér a PlayStation Now támogatása PS3-on, Vitán, PlayStation TV-n, a Sony Bravia TV-ken (2013-2015-ös modellek), a Sony Blu-Ray-lejátszókon és az összes Samsung TV-n. A változások augusztus 15-től lépnek életbe, míg a 2016-os Bravia-tévéken már április 1-től.

A fizetős játékstreaming-szolgáltatást ezután csak PC-n és PlayStation 4-en vehetjük igénybe, így csak ezen a két platformon férhetünk hozzá a több száz PS3-as játékot felvonultató listához.

Ha korábban a mostani bejelentésben érintett platformokon játszottál, előfizetésedet és mentéseidet átviheted a PS4-re és PC-re, és persze az sem árt, ha az előfizetés automatikus megújítását letiltod az adott masinán.

A Sonynak most már csak két platformra kell koncentrálnia a jövőben, ami szerinte a "legjobb lépés" a szolgáltatás fejlesztése érdekében.

A PlayStation Now egyébként tavaly startolt el Windows PC-ken.

13.
13.
mamgu
#12: Fund-olni nem tudsz, de azzonnali vételnél elfogadja a dombornyomott magyar kártyát is az angol.
12.
12.
lordboxi
#10: Az lehet, csak azzalazzal nehézkesebb a vásárlás. Ha tzdnál ott magyar kártyát reggelni nem.lenne gond, de igy...
11.
11.
mamgu
Megpróbálták, nem vette be senki, volt egy jó ötlet, de működő üzleti koncepciót nem sikerült hozzá kitalálni, szerintem ahhoz, hogy ezt valaki használja is, fillérekért kellett volna adni, az meg nekik nem érte meg, ennyi, nemsokára az egész megy a levesbe szerintem.
10.
10.
Ronam
#8: Egy rakás ember használ UK és US profilt, azzal pedig lazán elérhető..
9.
9.
GAMEROD
Az is vicc hogy PS3-ra egyáltalán elérhető volt, tévére pedig hogyan, ha alig támogat 4 gombnál többet a kontrolleren.
8.
8.
user101
Igazából ez csak fél szolgáltatás... Merthogy sehol se elérhető... :D
6.
6.
Death-Wanderer
En semmire nem nézem a sonyt ps vitàm va és minden honapban minden évben azt hallom valamit elvesznek. Face app youtube game near most ez...
5.
5.
zozo76hun
sztem akar a ket maradek platformon is beszuntetheti nyugodtan.
2.
2.
PaprikaJancsi
Furcsa, én úgy hallottam ,, a Sony soha nem hagy magára semmit " xD
1.
1.
csiki_92
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy Európában mikor lesz végre elérhető. Kipróbáltam brit fiókkal, engem meggyőzött, jó a rendszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...