Befutottak az első képek a Galaxis Őrzői-játékból

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 10.
  • Képek
Link másolása
A Telltale a hétvégi PAX East apropóján tette közzé a Guardians of the Galaxy-játék első screenshotjait, valamint azt is elárulta, hogy kik adják majd a hangjukat a videojátékos Őrzőknek.

Hamarosan többet is megtudunk a Telltale következő fejlesztéséről, amely a Guardians of the Galaxyt veszi alapul. A hétvégi PAX Easten újabb részleteket árulnak el a srácok, március 17-én pedig az SXSW keretei között élőben fogják demózni, úgyhogy legkésőbb a jövő héten gameplayre is számíthatunk belőle.

De hogy addig se unatkozzunk, kaptunk egy kis kedvcsinálót: megérkeztek az első screenshotok, és kiderült, hogy kik alakítják majd az Őrzőket. Star-Lord bőrébe Scott Porter (Friday Night Lights) bújik majd, Gamorát Emily O'Brien (Middle-earth: Shadow of Mordor) alakítja, míg Rocket hangja Nolan North (Uncharted), Draxé Brandon Paul Eells (Watch Dogs), Grooté pedig Adam Harrington (The Wolf Among Us) lesz.


A sorozat története szerint hőseink egy nagyobb csata során egy olyan ereklyére bukkannak, amit valamiért mindegyikük meg szeretne szerezni - és persze az ügyeletes főgonosz is, aki a faja utolsó képviselője. A kalandok a Földtől Knowhere-ig vezetnek majd, ha végigpörgetitek a PC-re, konzolokra és mobilokra megjelenő játékot.

A premier tavasszal - egyes pletykák szerint áprilisban - várható epizodikus formában, de szokás szerint ebből is kapunk majd "Season Pass-lemezt". Az első teasert itt nézhetitek vissza!

8.
8.
adamsfamily
Ez a telltale komolyan egy vicc.Nem értem,hogy ezeket a szarokat ki veszi meg úgy mégis.Még a walking dead elment,de már a századik játékot csinálják ugyanarra a kaptafára és nem úgy tűnik mintha eszük ágában lenne változtatni.
4.
4.
Firsttime
#3: Milyen az a kérdezz felelek film?
3.
3.
Batman
Remélem nem ilyen kérdez felelek típusú filmet kapunk, mert abból már rohadtul elege van mindenkinek. A legóval is ugyenezt csinálták, nemhogy az lerágott csont volt már, hanem már a csontot is félig megzabálták.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...