PS4-játékokkal bővül a PlayStation Now

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan PlayStation 4-játékokkal is játszhatnak a PlayStation Now-előfizetők. Pontos címeket még nem kaptunk, és arról sem esett szó, hogyan érinti mindez a szolgáltatás árazását.

A Sony bejelentése szerint "hamarosan" PlayStation 4-játékokkal bővül a PlayStation Now kínálata. A felhős szolgáltatás eddig kizárólag PlayStation 3-as címeket vonultatott fel, így ráfoghattuk, hogy a Sony így oldotta meg a visszafelé kompatibilitást, a mostani hír viszont azt sugallja, hogy japánok is rámennének "a netflixes vonalra", ahogy tette azt a Microsoft az Xbox Game Pass esetében.

Habár pontos neveket még nem mondott a cég, valószínűleg nem a legfrissebb játékokkal tömik majd tele a szolgáltatást. Az már biztos, hogy a játékosok a már meglévő előfizetésükkel is hozzáférhetnek a PS4-es játékokhoz, de azt még nem tudni, hogy változik-e valamit a PlayStation Now tarifája. A szolgáltatásért jelenleg havi 20 dollárt kérnek, míg negyedéves konstrukcióban 45 dollárt kell kicsengetnie a játékosoknak.

A PS4-es játékok bevezetését egy zárt teszteléssel hangolják be a készítők, a résztvevőket e-mailben értesítik majd. A PlayStation Now egyelőre csak néhány országot támogat hivatalosan, és február közepe óta csak PS4-en és PC-n használható.

9.
9.
Zuzmo
VPN sem kell, csak pl. UK címet kell megadni.
De amikor néhány hónappal ezelőtt próbáltam, a red dead, és a last of us játszhatatlanul szaggatott. A verekedős, autós, stb. címekkel semmi baj nem volt.
7.
7.
OvenCrate
#6: Pont ezért nem lényegtelen. Ha menne itthon, nem kellene PS-t venni 2-3 exkluzívért ami érdekel, elég lenne csak befizetni a Now-ra amíg kijátszod.
6.
6.
user101
Annyira lényegtelen... Ha menne itthon, akkor egy hónapra befizetnék, de csak a H0D és az U4 miatt, a többi nem érdekel... :/
5.
5.
vanpear
Igen, ennek a hírnek annyi jelentősége van, mintha azt mondanám, hogy a mucsaröcsögei csehóban kapható lett a kétbubis fröccs. Osztakkkomibrévan?
3.
3.
Csoki80
Már csak xboxra kellene psnow és miden szuper lenne, de így is jó (lenne, ha működne felénk is).
2.
2.
Heldengeist
Kár, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány országban él a szolgáltatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...