Sorozat készül az Assassin's Creed alapján

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár formális bejelentést még nem kaptunk, az Assassin's Creed tartalomigazgatója a Redditen megerősítette, hogy sorozat készül a cím alapján. Talán pont a Netflixre?

Az Assassin's Creed tartalomigazgatója, Aymar Azaizia tartott a Redditen kérdezz-feleleket, itt erősítette meg, hogy (tévé)sorozat készül az Assassin's Creed alapján. Részleteket nem volt hajlandó megosztani, annyit ígért meg mindössze, hogy "kellő időt szánnak arra, hogy olyasmi szülessen végeredményként, amire büszkék lehetnek".

Nem kizárt, hogy az Assassin's Creed-sorozatnak a Netflix ad majd otthont, miután korábban a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot azt mondta, tárgyalásokat folytatnak a céggel egy adaptációjukról. A munkálatokat a Ubisoft oldaláról a Ubisoft Motion Pictures terelgetné valószínűleg, ők rakták össze a Rabbids Invasiont és az Assassin's Creed-filmet is, valamint ők felelnek a készülőfélben lévő The Division- és Splinter Cell-mozikért is.

A Netflix előszeretettel kísérletezik egyébként különböző adaptációkkal, a saját gyártású sorozatai között szerepel a Skylanders feldolgozása és egy Castlevania-sorozat is. A marveles munkáikat valószínűleg nem kell bemutatni, és augusztusban rajtol az élőszereplős Death Note, ami épp a minap kapott teasert.

3.
3.
Extol
A film bukása nem volt elég?
2.
2.
devilcsaj
#1: ebben bízom én is :)
1.
1.
RangerFox
Ne basszák el, mint a filmet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...