A fizetésre várnak a Nier: Automata fejlesztői

Link másolása
Yoko Tarót, a Nier: Automata direktorát egy interjúban kérdezték meg, hogy elkészítené-e az első Nier-játék remake-jét. Mint mondta, a csapat szívesen összehozná a feldolgozást, egyelőre azonban még a fizetésüket várják.

Yoko Taro, a Nier: Automata direktora a Famitsunak adott interjút egy livestream keretein belül, melyben sok rajongó kérdését tolmácsolva megkérdezték tőle, elkészítené-e a PlatinumGames az első Nier-játék remake-jét. Állítása szerint az úriember szívesen benne lenne, egyelőre azonban a fizetésüket várják a munkájukért.

Az a helyzet ugyanis, hogy Yoko Tarót még nem fizette ki a Square Enix, azaz így bő két hónappal a japán megjelenés után sem kapta meg még a pénzét a Nier: Automatáért. Yosuke Saito, a cím vezető producere is megerősítette: ő sem látott még pénzt a játék után, pedig a kiadó jelentése szerint már egymillió példánynál járnak az eladások, valamint az első DLC-t is bemutatták.

10.
10.
conorr
#4: Én támogatom a másolás védelmet, mert ha megdolgoznak azért hogy össze rakjanak egy játékot, akkor legyen meg rajta a kiadónak és fejlesztőknek is a haszna. Úgy is előbb utobb le lesz árazva minden, nem kell mindenel megjelenéskor játszani.

és hogy témába vágjon: az meglepett hogy Yoko Taro még nem lett kifizetve, pedig ez az első igazi nagy sikere globális szinten kb a karierjébe.
9.
9.
adam222
#4: "denuvo ami rajta van azért nekik külön fizetni kell és mi isszuk meg a levét ilyen árak mellett amiket elkérnek" nem kötelező megvenni! Ha meg nincs della huzzál el dolgozni b+
6.
6.
fearer
#4: Az eladásokból a bevétel a SE-nek megy, a fejlesztőknek majd akkor megy pénz, ha a SE kifizeti őket.
5.
5.
DON GONDOCS
Gyűjtsünk nekik adományokat.
4.
4.
petmen25
Haggyuk már persze 1 millió ember megvette és abból ők nem kapnak semmit pláne hogy 16 ezer forint a játék dobozos változatba steman még többe kerül még a végén sajnálom őket arról nem beszélve a denuvo ami rajta van azért nekik külön fizetni kell és mi isszuk meg a levét ilyen árak mellett amiket elkérnek ugyebár.
3.
3.
fearer
#1: Csak Steam-en 250 ezer körül van, és mivel ez nem egy PC-s játék elsősorban, a PS4-nél a 750 ezer simán hihető.
2.
2.
Mortis
#1: csak a Best Seller-rek között van a Steam-men megjelenés óta majdnem folyamatosan, egy napra emlékszem mikor nem volt ott: simán elhihető az egymillió.
1.
1.
GAMEROD
Ne vicceljenek már az egymilliós eladással, ha egy eladási lista élén se szerepel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...