Code Vein - jövő héten jön az első trailer

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 27.
  • Teaser
Link másolása
A Bandai Namco a másfél héttel ezelőtt hivatalosan is megerősített Code Vein Twitter-oldalán elárulta, hogy május 2-án, azaz jövő héten kedden debütál a játék korábban beígért első játékmenet-előzetese.

A Code Veint a God Eateren is dolgozó csapat készíti. A játék munkálatai még nagyon az elején járnak, így a tervezett megjelenés csak 2018-ban lesz esedékes, méghozzá a "főbb konzolokon" - a PC-verzióról egyelőre nincs semmilyen érdemi információnk.

Az Unreal Engine 4 hajtotta akció-szerepjáték természetesen a ma már etalonnak számító Dark Souls ötleteiből táplálkozik, így komoly szerep jut majd a közelharcnak, a világ alapos felfedezésének és a komoly kihívásoknak. A játékban egy vámpír lesz a főhős, aki akár egy AI által irányított társat is maga mellé fogadhat. Szükségünk is lesz a segítségre, hiszen az a nagyobb kihívást jelentő harcokban és az egyéb feladatokban is jól jön majd.

Az első, játékmenetet is felvonultató hangulatfokozó a Twitteren tett bejelentés szerint május 2-án, vagyis jövő héten kedden élesedik. Addig érdemes meglesni a játék legelső, vészjósló, disztopikus képeit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...