E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

Link másolása
El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

Egy ideje már készülget a Halo-sorozat következő felvonása, azonban nem az idei E3 lesz az, ahol leleplezik a játékot. A sorozat kommunikációs menedzsere, Brian Jarrard árulta el a Redditen, hogy nem érdemes várni a Halo 6-ra a júniusi expón.

Ennek ellenére azonban nem maradunk Halo-bejelentés nélkül: bár a sorozat folytatása nem lesz ott a shown, abban biztosan lehetünk, hogy lesz valamilyen halós bejelentés - legalábbis Jarrard szerint.

Múlt hónap végén már volt egy pletyka azzal kapcsolatban, hogy felújított változatot kap a Halo 3, mely állítólag a Microsoft jó szokásához híven PC-re is megjelenik. A sorozat kultikus harmadik felvonása idén ünnepli tizedik születésnapját, így nem lenne meglepő a bejelentés, valamint a Scorpio leleplezése mellett is jól mutatna egy ilyen hír.

15.
15.
Skygameboy
#12: Ezzel a kommentel abszolút egyet tudok érteni.
14.
14.
Duken
#11: Ps4re nem a fszt nincsenek, pont azért kéne skorpióra is valami brutál cím hogy látványos legyen az a plusz nafta ami benne van és átrendezze a sony önelégült pofáját.
13.
13.
Duken
#8: Ako feszet fejsze nyele, már most borítékolhatod.Még jós-erövel sem kell rendelkezni ahhoz hogy egy magamfajta marha is erre következtessen.Kellenének ha nem is nekem de a fogyasztóknak azok a systemseller címek.
11.
11.
#8: Pedig szeritem ugyanugy az utne nagyot, ha lenne eg scorpiora irt mindent kenterbe vero cucc, olyan ami lealaz mindent. Csak sajna ilyen mar reg nincs egyik konzol melle sem. Reen voltak ilyenk.
10.
10.
delphijos
Szerintem az új Forza is.
9.
9.
DON GONDOCS
Ha tippelnem kéne, nem belsős címekkel fogják promózni a konzolt, A Middle-earth: Shadow of War biztos ott lesz egy új Elder Scrolls rész is biztos megmutatkozik, Meg ugye Zombik nélkül nem teljes egy új konzol bejelentése így state of decay 2 gameplay se maradhat el.
8.
8.
Yanez
Pár emberke itt egy teljesen másik galaxisban jár. A Skorpiót nem exekkel próbálják majd eladni/prezentálni, hanem a minőséggel, amit a mai játékokhoz fog nyújtani.
7.
7.
Skygameboy
Hát jobban is jár a mikro ha nem ezzel a szériával próbálja meg eladni nekünk az új gépet. Szerintem nagyon kevés embert hoz lázba ez a cím ,semmiben sem mondanám kiemelkedőnek. Viszont reménykedek hát durrogtatnak valami friss , kreatív és jó új címeket hogy megérje beruházni egy skorpióra.
6.
6.
PaprikaJancsi
Amióta a 343Industries kezében van a Halo, rajongója lettem a sorozatnak. A negyedik és az ötödik rész az egyik legjobb singlevel rendelkező FPS game a piacon, ami mellett még ott van a csodás multiplayer része is.
3.
3.
strike19
Joshi Bharat Vendel:"Csalódtam benned!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...