The Witcher-sorozatot készít a Netflix

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 17.
  • Cooltúra
A Netflix lecsapott Andrzej Sapkowski fantasy regénysorozatának, a The Witchernek a jogaira, és megerősítették, hogy már dolgoznak Geralt vadregényes kalandjának tévésorozatos változatán.

A lengyel CD Projekt mellett a Netflix is meglátta a lehetőséget a The Witcherben, most pedig bejelentették, hogy élőszereplős tévésorozatot készítenek Andrzej Sapkowski vadregényes fantasy kalandfolyamából. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a megjelent regények közül melyek szolgáltatnak a történet alapjául, az viszont már most biztos, hogy a produceri teendőket az a Sean Daniel és Jason Brown kapta meg, akik a jelenleg nagy sikerrel futó és egyébként piszkosul jó The Expanse hasonló munkakörét is betöltik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor debütál majd a sorozat, annyi viszont bizonyos, hogy Sapkowski tanácsadói szerepben be fog segíteni, valamelyik részt pedig az a lengyel Tomek Baginski rendezi, aki nemcsak a The Witcherhez készített dögös videókat, de olyan Oscar-jelölt alkotásokat is maga mögött tudhat, mint A székesegyház és a Hanyatló művészet.

17.
S.ityu
#16: színvonal és büdzsé szempontjából közel sem, a történetre ugyanez már sajnos nem igaz... rég átmentek gagyiba szóval valahol jogos :D tehát a Witcher-nél lehet, hogy írnak jó forgatókönyvet, de maga a kivitelezés nem fogja hozni a várt szintet, ami sajnálatos, hiszen volna benne lehetőség bőven
16.
Mufika
#15: Kész szerencse hogy a trónok harca is teszkós már egy ideje :^)
15.
S.ityu
hurrá :D kapunk egy teszkós Trónok harcát xD
14.
TolokocsisIsBack
Micsoda nap!! Már jobb az életkedvem baszki!!!
13.
piskóta
Trónok harcához hasonló komolyságot kérnék a készítők részéről és akkor rendben leszünk. De a mai módit elnézve félek, hogy egy könnyen fogyasztható, langyos tinimatiné lesz belőle.
12.
Gykrizsi
#11: Szerintem a novellák közül lesz az első évad, aztán talán a regények, ha sikeres. Így inkább egy Yennefer és Geralt páros lesz érdekes. Meg Dandelion :)
11.
mephi
Pont most olvasom a könyveket. Nem lesz könnyű dolga a filmkészítőknek, lesz elvárás bőven. Vajon ki fogja Cirit és Geraltot játszani?
Rég örültem hírnek ennyire :)
9.
Gorrister
Na, ennek örülök. A sorozat a Witcher 3-mal ellentétben legalább elfut majd a gépemen. :D
8.
kamgecam
#6: +1 Ugyanígy vagyok vele!
7.
kindzsal
Nohat! Ez egy remek hir, kulonosen, hogy Netflixes sorozatkent debutal. Siman lehetne egy "fantasy supernatural", ahol reszrol reszre van egy munka kozben pedig esetlegesen egy ativelo szal. Jobban orulok, mint valami gagyi mozifilmnek (+ lehetosege van a netflixnek egy sajat "GoT"-ot forgatni). Ahh kurvajohirXD
6.
Gykrizsi
Mivel a játéknál csak a könyveket imádom jobban, így nagyon várom, bár félek is. Többször olvastam őket, sajnos hatalmasok az elvárásaim.
5.
Stack
Ez egy igazán jó hír a napra! :-)
Szerencsére a regény jobban bejött mint a játékok. Sokkal mélyebb a story és a lehetőségek!
Az hogy az Expanse-es banda veszi kézbe, már bizakodásra ad okot!
Kíváncsian várom én is!
4.
kisskolos
Nos én ezért abban bízom, hogy nem a játék, hanem a könyvek lényegét célozzák majd meg. Közben pedig fátyolos szemmel arra gondolok, vajh, ha a M.A.G.U.S. rálelt volna hajdan a helyes ösvényre, talán most egy Gorduin tévésorozat-bejelentést ünnepelnénk...
3.
Lorthirash
Sorozatként szerintem megfogja állni a helyét, én személy szerint a WarCraftból is azt tudnék jobban elképzelni, meg a Tolkien Univerzum előzményeit is inkább sorozatban lehetne jobban visszaadni.
Kíváncsian várom mi lesz ebből.
2.
Shifty
Ahogy írtuk is, a regényeket veszi alapul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...