E3 2017: Nem áll le a Dying Light támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Techland a PCGamesN magazinnak erősítette meg, hogy nem hagyják parlagon a több mint két éve megjelent zombis játékukat. Az elkövetkezendő két évben 10 kisebb DLC-t adnak ki hozzá - teljesen ingyenesen.

Az E3-as bemutatójuk alatt a PCGamesN magazin kollégájának sikerül mikrofonvégre kapni a Techland illetékesét. Hiába kétéves játék a Dying Light, nem a tavalyi The Following csomag volt az utolsó kiegészítő. A fejlesztő még 10 kisebb DLC-t fog kiadni hozzá, ezek mindegyike ingyenes lesz.

Az első csomag megjelenése nyilvánvalóan már közel van, és van rá esély, hogy új ellenségtípusokkal vértezi fel a zombis címet, később pedig új sztoriküldetéseket is kapunk. A Techland valószínűleg már a folytatást készíti, ám nem szeretné, hogy a két rész között unatkozzanak a rajongók.

A tíz DLC-t tizenkét hónap alatt szórják ki a fejlesztők, de a pontos ütemezés még nem ismert. Örülünk a hírnek, elvégre így érdemes lesz visszatérni a nyitott világú játékhoz.

4.
4.
FiveSalmon69
Na, ez egy jó hír. Amúgy is megérte akciósan ps store-on, de igy duplán jó! :)
Csabusz, mikor megvettem nekem alapból be volt kapcsolva az online coop, de csak megzavartak az emberek akik csatlakoztak. Ha szerencséd van olyanokat fogsz ki akik nem laggolnak, illetve a saját tempódban haladnak, de ez ritka, így ha coopra vágysz a legjobb ha egy ismerősöddel nyomod. Meg ugye ha online játszol, az is esélyes, hogy állandóan meg "invade-elnek", és az is idegesítő tud lenni, főleg ha a karaktered meg nem is elég erős, hogy lekaszabold a támadó játékost. Esetleg a trophyk/achivementek miatt érdemes még néha az elején online coopba játszani. Mondjuk én alapból inkább egyedül játszok ha nincs meg a játék ismerősöknek, szóval ez meg lehetőség illetve ízlés kérdése, de a nekem úgy is tök jó volt, hogy csak a vége felé nyomtam online. De a játék szerintem mindenképp megéri.
3.
3.
csabuszflash
#2: jézusom, nagyok az ujjaim az e meg az r meg közel vannak :)
2.
2.
csabuszflash
de ez mekkora már, ez igrn kedves gesztus,vagy lrgalább is vásárló csalogató. eddig nem szereztem be de ez eszembe jutatta h lrhet bekellene. akinrk mrgvan a followingos kiadás, mit tanácsol ,ha csak egyedül tudom játszani úgy is élvezetes vagy inkább coopban az igazi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...