E3 2017: Gyengébb gépeken is jól mutat az új Metro

Link másolása
A Metro Exodus első képsorait látva sok PC-s játékosban felmerülhetett a kérdés, hogy vajon milyen gép kell majd ehhez a látványvilághoz. A 4A Games szerint a grafikus motorjuk jól skálázható, így gyengébb gépeken is jól mutat a játék.

Los Angelesben bemutatkozott a harmadik Metro-játék is, melyet ezúttal is a 4A Games fog összehozni. Az expón láthattunk már egy in-engine trailert is a címből, valamint a sztoriról is meg tudtunk pár érdekességet.

A 4A Games társalapítója, Andriy “Prof” Prokhorov nemrég a PC Gamernek adott interjút. Elmondása szerint, a 2005 óta fejlesztett grafikus motorjukkal minden platformból kihozzák a maximumot, így konzolokon és PC-ken is egyaránt jól fog mutatni a Metro Exodus. Emellett azt is elárulta, hogy az optimalizációra is odafigyelnek: gyengébb videokártyákon is jól fog mutatni a játék, de természetesen az erősebb gépek tulajai sem maradnak extrát nélkül.

A Metro Exodus jövőre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
Prax
Nekem az nem tetszett a metro 2034 lastlightban, hogy a jo endinghez kb.olni sem lehet, es a bad ending meg jobb, mint a good :D amugy minden mas adta emlekeim szerint.
7.
7.
PAtr0n
#5: Nekem egy ideje bent a Steam könyvtárban mind2 redux, most kezdtem a 2033-at újra. Na jó, nekifutottam anno a simának is, de zavart, hogy rohadt gyenge hozzá a gépem. Most megvan a 1060-as GTX, így már nem kell sok kompromisszumot kötnöm.
Ez az új rész meg nagyon várós. ;)
6.
6.
kopic
#2: kimoderált üzenet
5.
5.
Angelwing
#4: Jól néznek ki a régi Metro remastered verziók!
2.
2.
crytek
Ráfér az engine-re az optimalizálás az biztos.
1.
1.
frankdelgado
Hú...akkor ps pro-n is jol fog kinézni szerencsére...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...