Kölcsönvett ötlettel sokkol a Visage

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 24.
  • Videó
Link másolása
Tavaly februárban jelentettük, hogy új horrorjáték készül a P.T. nyomdokain. A Visage egy kicsiny csapat első munkája lesz, ám nem csak a Silent Hills teaserjátékának hatása érződik rajta, hanem a Layers of Fearé is.

A Sad Square Studio már egy sikeres Kickstarter-kampányt tudhat maga mögött. Mivel a kért 35 ezer dollár helyett 120 ezer dollár jött össze a Visage-ra, így az Xbox One-on és PS4-en is megjelenhet, illetve a VR-támogatásról sem kell lemondanunk.

A tavaly februárban bemutatkozott horrorjáték bevallottan a P.T. ötleteit vette kölcsön. A játék az 1980-as években játszódik egy eldugott, hatalmas kúriában. A ház folyamatosan változik, hasonlóan a Layers of Fearben látottakhoz. Főhősünk egy titokzatos, Dwayne nevű figura, akit a múlt gonosz entitásai kísértenek.

Ahogy egyre mélyebbre hatolunk a szürreális kastélyban, új kerülnek felszínre a hely szörnyű titkai. Szembesülünk az előző lakók múltjával - néhányukat brutálisan meggyilkolták. Lehet, hogy mi is a csúfosan elhalálozottak sorát bővítjük majd?

A kalandelemek sem hiányozhatnak: a folyosókon bóklászva, a szobákat feltérképezve különböző tárgyakat keresünk, amiket egy-egy fejtörőnél hasznosíthatunk. A játékban nincs fegyver, így még kiszolgáltatottabbak leszünk. A fejlesztők 6-8 órás kampányt ígérnek.

A Visage még idén befut, és ha van egy PlayStation VR-od, egy HTC Vice-od, netán egy Oculus Rifted, azokat is használhatod.

Az új trailer fentebb megtekinthető.

4.
4.
GAMEROD
Nem lenne rossz, csak már lehetne egy normális átlátható horror játék is ilyen formában. Nekem nem jön be ha magától változik a környezet, meg ha telepakolják nem odaillő dolgokkal, mert csak átláthatatlan összevisszaság lesz belőle.
3.
3.
Matt8888
wáó hangulatos! Le a kalappal
2.
2.
XuChi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...