Játék készül a LEGO Ninjago-filmhez

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott az idei év negyedik LEGO-játéka, a Travellers's Tales a szeptemberben mozikba kerülő LEGO Ninjago-filmhez is készít egy adaptációt. Mutatunk hozzá egy trailert!

LEGO-ban gazdag év az idei, a LEGO Worlds és a LEGO City: Undercover portjai után ősszel két újabb címre számíthatunk, hiszen érkezik a LEGO Marvel Super Heroes 2 és a LEGO Ninjago-film is megkapja a maga adaptációját. Ez utóbbi egyébként hamarabb érkezik, mint a szuperhősös rész, a készítők ugyanis a mozipremierhez igazították a dátumot: a megjelenés szeptember 22-én várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re.

A játék nyolc, a filmből ismerős helyszínt vonultat majd fel, itt kell átküzdenünk magunkat az ellenfelek tengerén Lloyddal, Nyával, Jay-jel, Kai-jal, Cole-lal, Zane-nek és Master Wúval. Nagyon úgy néz ki, hogy az új rész csavar is egy kicsit a szokásos LEGO-recepten, hősienk képességeit ugyanis fejleszthetjük, és a harcrendszer is komplexebbnek tűnik. A pályákhoz tartozó Challenge Dojókban egyébként tesztelhetjük is az ügyességünket, de a helyi multiplayer is kibővül, az új kompetitív módban akár négyen is összecsaphatunk egy kanapén ülve.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...