Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 3.
  • Toplista
Link másolása
Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

Míg egy héttel ezelőtt a Grand Theft Auto V került vissza a lista élére, a múlt héten két olyan megjelenés is volt, amely jobbnak bizonyult a Rockstar játékánál.

Az első helyet a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy csípte meg, amely az idei esztendő legerősebb PlayStation 4-es megjelenését produkálta, és így a Horizon: Zero Dawnt is maga mögé utasította. Ráadásul összesítésben csak a Ghost Recon: Wildlands tudott idén erősebb premiert produkálni, de a Ubisoft játéka multiplatform címként került boltokba.

Mögötte a Micro Machines: World Series végzett, míg a harmadik helyet a múlt héten még éllovas Grand Theft Auto V kaparintotta meg. A friss megjelenések közül a PlayStation 4-re és Xbox One-ra most már lemezes változatban is kapható Elite: Dangerous is jól indított, hiszen a hetedik helyen zárt.

A múlt heti premierek listáját gyarapítja még a The Gold Club 2, ami a huszonhetedik helyen rajtolt el, a különállóan is kiadott Call of Duty: Modern Warfare Remastered a harminckettedik helyen zárt, a Valkyria Revolution pedig a harmincnegyedik pozíciót szerezte meg.

  1. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  2. Micro Machines: World Series
  3. Grand Theft Auto V
  4. Forza Horizon 3
  5. FIFA 17
  6. Overwatch
  7. Elite: Dangerous
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. DiRT 4
  10. Rocket League
  11. Call of Duty: Infinite Warfare
  12. Ghost Recon: Wildlands
  13. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  14. Tekken 7
  15. Injustice 2
  16. LEGO Worlds
  17. Horizon: Zero Dawn
  18. Arms
  19. Wipeout: Omega Collection
  20. Battlefield 1
31.
31.
KaktuszPingvin
A 3. része mindenidők legjobb játéka számomra. A remake pedig tökéletesen hű maradt az eredetiekhez. Egy darabig mással nem nagyon fogok játszani, az biztos.
30.
30.
shatterhand
#26: D pad, na arra gondoltam. Mindig keverem:)
29.
29.
Darksiders84
Nah igen az irányitás minden ugrásnál izzadás hogy sikerül e főleg egymás utáni sokszori ugrálásos részeknél tiszta idegbaj én ezért nem is kinlódtam vele már el is adtam. Nekem pl Rayman jobban tetszett.
26.
26.
RangerFox
#24: Ott csak d-pad volt :D
25.
25.
DarkLord
Én emulátorral toltam , de ez az irányítás ahhoz képest álom :) Pár helyen tényleg nehéz ráugrani a dolgokra, de a 10. életvesztés után sikerül..csak addigra meg jön a game over :D És kezdheted újra előröl. De ez nem is baj csak idegbetegeknek nem igen ajánlott, akik a mai könnyű játékokhoz vannak szokva :)

Meg a hétről még valami a Micro Machines az kicseszett rossz lett!
24.
24.
shatterhand
#23: Iranyitasbol azt is vedd hozza hogy most ds4el toljuk. Hirtelen azt se tudtam hogy annakidejen mivel jatszottam: karokkal vagy analoggal. Meg az akkori kar se ugy mozog mint a mostani. Sztem ez okoz gondot meg.
23.
23.
Yanez
#22: Én amikor nemrég próbáltam a régi részeket, nos azzal az irányítással nekem az volt kihívás. :D Bár tény, hogy ide is kell profi tudás! Egyes pályák nagyon megtudnak szívatni! 46 összegyűjtött életem egyetlen pályán csökkent 20 alá. :D
22.
22.
cyberstaker
Ezazzz!! Várlak Crash team racing, és Crash bash Online :D 3 napja tolom a játékot. Van némi igazság abban amit Link21 ír, viszont rajongói szemmel, teljesen irreleváns. 2-3 óra után megszokod az "új irányítás" -t ami csak azért tűnik újnak, mert 10 fps helyett legalább 30 on fut. A hitboxok reoptimalizálása egyes helyeken tényleg furcsára sikerült, de személy szerint én nem bánom, hogy nem tudtam rutin szerűen végigmenni az összes pályán..csukott szemmel :D Volt benne kihívás, szerintem méltó remake lett.
20.
20.
Yanez
#19: "... mindig érzékenyen érintenek azok a témák, melyeknél felnőttek próbálják megmagyarázni, hogy miért jó gyerekként, felelőtlenül viselkedni."

Ez meg hogy jött ide??? A rajongás kortól független dolog! Nézd meg pl sokan hogyan rajonganak a fociért, F1-ért, sorozatokért, filmekért. Amiről te beszélsz, az teljesen más kategória, s azt én sem támogatom. Egy felnőtt viselkedjen felelősségteljesen. Max lelkileg, ott legbelül maradhat gyerek. :)
19.
19.
l4cyk4
#16: Kb. mint amikor a gyerek rágyújt vagy késsel játszik. Az bűn? Csak azt nevezhetjük bűnnek, amit a törvény büntet!? A rajongás hasonló eset csak fordítva, ilyenkor a felnőtt viselkedik gyerekként, ami rögzülve sok esetben üthet vissza. Mondhatnám úgy is; a felnőttek kedvelnek, szeretnek, míg a gyerekek rajonganak. A rajongás szélsőséges érzelem, a szélsőségek pedig veszélyesek lehetnek. Bocsánat, hogy beleszóltam, mindig érzékenyen érintenek azok a témák, melyeknél felnőttek próbálják megmagyarázni, hogy miért jó gyerekként, felelőtlenül viselkedni.
6.
6.
pkflavio
Egyből előrendeltem, meg is kaptam 30-án. Köszi GAME!
2.
2.
DarkLord
Nálam is lapul egy példány, nagyszerű retro feeling új köntösben :) És korrekt áron (szerintem).
1.
1.
dcba
Annyira erosen kezdett angliaban, h a hetvegen nem tudtam beszerezni, majd most hetfore hirtelen 8 fonttal megemeltek az arat a troger hienak a boltban :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...