The Elder Scrolls Online - kipróbálható az ESO Plus

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 4.
  • Akció
Link másolása
A Zenimax bejelentette, hogy július 5-től öt napon át bárki élvezheti a The Elder Scrolls Online előfizetéses szolgáltatását. Az ESO Plus-tagok megkapják az összes DLC-t és számos más ingame tartalmat is.

Bár elég egyszer fizetni a The Elder Scrolls Online-ért, és utána nincs havidíj, opcionálisan továbbra is előfizethetünk az MMO-ra 15 dollár/hó áron. Az ESO Plus-tagok a héten egy sor ingyenes cuccot kapnak, továbbá bárki kipróbálhatja a szolgáltatást öt napon át.

Július 5-10. között a nem Plus-tagok is élvezhetik az előfizetéssel járó ingame-előnyöket. Hozzáférhetnek az eddig megjelent összes DLC-hez (Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, Dark Brotherhood és Shadows of the Hist - a nemrég megjelent Morrowind kiegészítő kivétel), korlátlanul tárolhatják a craftoláshoz szükséges nyersanyagokat, 10 százalékkal több arany és XP jár nekik, kapnak néhány extrát a saját házukhoz, illetve festhetik a ruhájukat is. Továbbá ha előfizető vagy, havonta 1500 ingame kredit is üti a markodat.

Persze ha már rendelkezel ESO Plusszal az akciós időszak alatt, minden nap egy Dwarven Crown Crate-tel gazdagodsz - elég csak bejelentkezni a játékba.

Az első nagyobb ívű kiegészítőről, a Morrowindről írt tesztünket hamarosan elolvashatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...