Mi a helyzet a Lords of the Fallen 2-vel?

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 4.
  • Hír
Link másolása
A Lords of the Fallen folytatását röviddel az első rész megjelenése után, 2014 végén jelentette be a CI Games, ám azóta nagy a csend. Sajnos a Sniper: Ghost Warrior 3 fiaskója nem tett jót a játéknak, csak egy kis csapat dolgozik rajta.

Nagy a kérdőjel a Lords of the Fallen 2 mellett. Az Eurogamer utánajárt az akció-szerepjáték körüli huzavonának, lévén a folytatást még 2014 végén jelentette be a CI Games. A kiadó-fejlesztő a múlt héten változtatott politikáján, miután beismerte, hibát követtek el a Sniper: Ghost Warrior 3-mal, és a jövőben már nem törekszenek versenyre kelni más AAA-kategóriás címekkel.

2015 nyarán, a Lords of the Fallen atyja, Tomasz Gop és a CI Games kapcsolata elhidegült - ez kétségkívül nagy érvágás volt a folytatásnak -, és mára minden kapcsolatot megszakított a lengyel céggel. A designer arra panaszkodott, hogy a kiadó csökkentette a csapat létszámát, megvágta a költségvetést és más üzleti stratégiára állt át a Sniper: Ghost Warrior 3 kedvéért.

"Két évig dolgoztam a folytatáson, és még nem láttam, hogy a projekt kilépne a koncepciós fázisból" - panaszkodott a fejlesztő. Az aktív fejlesztés még sehol nem volt.

A fejlesztői pokol részben annak tudható be, hogy az elmúlt időszakban a CI Games kizárólag a Sniper: Ghost Warrior 3-ra koncentrált, így a Lords of the Fallen 2 csak nagyon lassan készült.

A kiadó fejese, Marek Tyminski szerint idén már biztosan nem kapjuk meg a folytatást, de aggodalomra nincs ok, a jövőben tényleg a játékaik minősége lesz a legfontosabb szempont.

A második részen egy nagyon kicsi csapat dolgozik jelenleg, és a CI Games jelenleg olyan társfejlesztőket keres a projekthez, mint a Deck 13 - ez a német stúdió segített be az első részbe is, legutóbb a The Surge-öt készítették el.

Tyminski mindazonáltal optimista, szerinte a Lords of the Fallen 2 két éven belül megjelenhet. Legyen úgy!

4.
4.
DarkLord
Ahhoz képest, hogy ps4-en egy hányadék, optimalizálatlan sz@rkupac volt nem rossz játék tényleg (persze ingyen kaptam ps4-re, de még szerencse előtte pc-n már végigtoltam , mert a ps4-es verzió játszhatatlanul akad mindenhol).
3.
3.
Dante946
Igaz, hogy a Lords of the Fallen elmarad a Souls játékokkal szemben, de még is szerethető alkotás.
Én személy szerint örülök, hogy egyre több hasonló stílusu játék jelenik meg.
Természetesen várjuk a folytatást.
2.
2.
Nagyerecsakide
Lords of the Fallen akkor is egy jó játék
1.
1.
crytek
Pedig bőven jobb lett a GW 3 mint az ellenfél Sniper Elite
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...