Augusztusban jön a Naruto-gyűjtemény

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Ráadásul rögtön kettő! A dobozos formában is elérhető Naruto: Ultimate Ninja Storm Legacy mellett a némileg szerényebb (és csak digitálisan elérhető) Trilogy-csomag is megjelenik nyugaton. Lássuk a tartalmat!

A Bandai Namco bejelentette, hogy a két Naruto: Ultimate Ninja Storm-kollekció augusztus 25-én jelenik meg Európában PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ezzel már a jelenlegi konzolokon is teljes gyűjteményre tehetnek szert a rajongók. Egy hónappal később, mint a japánok!

Lássuk a két kiadás közti különbséget!

A Naruto: Ultimate Ninja Storm Legacy dobozos és digitális formában egyaránt elérhető lesz. Benne lesz a Naruto: Ultimate Ninja Storm, a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Full Burst és a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Road to Boruto is.

Ezenkívül a lemezes verziót prémium dobozba csomagolják, találunk mellette egy művészeti albumot és egy exkluzív, 12 perces animét Boruto’s Adventure címmel PS4-en és Xbox One-on

Ezzel szemben a Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogyhoz csak letölthető formában jutunk hozzá, és csak a fő részeket találjuk meg benne: a Naruto: Ultimate Ninja Stormot, a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2-t és a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Full Burstöt.

1.
1.
zsocc-nrg
Végre csak elérhetővé válik a teljes sorozat PC-n is ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...