Anime készül az Assassin's Creed alapján

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb adaptáció, ezúttal anime készül az Assassin's Creed alapján. Hogy hol fog futni a sorozat, még nem tudni, de az biztos, hogy a Netflix-féle Castlevania showrunnere szorgoskodik majd rajta.

Adi Shankar producer (Dredd, A túlélő, A hangok) a Facebook-oldalán jelentette be, hogy anime-sorozatot készíthet az Assassin's Creed alapján. Shankar szerint a feldolgozás egy vadonatúj történetet mesél el az Assassin's Creed-univerzumon belül, további részleteket azonban már nem osztott meg a projekttel kapcsolatban.

Az úriember állítólag hatalmas Assassin's Creed-rajongó, és sosem gondolta volna, hogy a Ubisoft egyszer felkéri, hogy animét készítsen a címből. Hogy ki tűzi majd műsorra az adaptációt, még szintén kérdéses: tavaly Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója már megpendítette, hogy tárgyalnak a Netflixszel, idén márciusban pedig egy Assassin's Creed-tévésorozatot is bejelentettek, de még nem egyértelmű, hogy ugyanarról a projektről szólnak-e a hírek.

Shankar legfrissebb alkotása egyébként a Castlevania-anime, ami július 7-én válik elérhetővé a Netflixen.

3.
3.
almaspite
#2: Már akinek. Szerintem Assassin's creed féle toronyról leugrálgatós történetet sokkal jobban össze lehet hozni egy animebe, mint egy élőszereplős sorozatba.
2.
2.
Egnar
Anime :( kár érte...
1.
1.
Stack
Reméljük a Netflix megtartja az eddigi igényesség szintjét. Amit eddig kiadtak a kezük ügyéből, arra nem nagyon lehet panasz.
Várós
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...