Olcsóbb lett az Oculus Rift és Touch bundle csomag

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 10.
  • Hardver
Link másolása
Az Oculus megerősítette, hogy a korábban közel 600 fontba kerülő csomagot egy darabig komoly, 200 fontos kedvezménnyel szerezhetjük be. A csomagnak az Oculus Rift és tartozékai, továbbá a külön is megvásárolható Touch is része.

Egyre kiélezettebb a VR-háború, így teljesen érthető, hogy a gyártók fokozatos árcsökkentésre kényszerülnek. Ezúttal az Oculus hozott komoly döntést, a cég ugyanis a korábban 600 fontért kínált bundle csomagjából hagyott el 200 fontot, így az Oculus Riftet és a Touch kontollert is tartalmazó kiszerelés most 399 font ellenében is hazavihető. 

Ez pedig egy újabb lépés a PlayStation VR még mindig legbarátibb árcímkéje felé, amit jelenleg 300 font ellenében vásárolhatnak meg a rajongók. A HTC Vive viszont még mindig a legdrágább alternatíva, és állítólag a Valve nem is tervez árcsökkenést.

10.
10.
hedzsooo
Én azért kivárom még azt a Vive-os árcsökkentést is. :) Persze, a Valve még szép hogy azt mondta, h nem tervezi de attól még előbb-útóbb úgy is lesz.
5.
5.
vanpear
Elmondom nektek, hogy a Playstation Vive Rift a legjobb.
3.
3.
shooter1234
Itthon még mindig 200k fölött van az ára.
1.
1.
user101
Vagy csak kezdenek végre rájönni, hogy annyira sem tudott felfújódni a vr-lufi, hogy kidurranjon... ha már a lepkefing nem elég... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...