Két új játékon dolgozik az Amnesia fejlesztőcsapata

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 10.
  • Hír
A Frictional Games kreatív igazgatója, Thomas Grip interjút adott a Gameranx csapatának, amiben többek között arról is szó esett, hogy az Amnesia-játékokat és a SOMA-t is fejlesztő stúdió jelenleg két vadonatúj projekten is dolgozik.

Grip elárulta, ma már eléggé kockázatos, ha egy csapat 3-5 évente jelenik meg egy új termékkel, így ők úgy igyekeznek ezt kivédeni, hogy egyszerre két játék fejlesztésén is dolgoznak. Szerinte ez hosszú távon pénzügyileg is kifizetődő, illetve a csapat munkamoráljára is jótékony hatással van. Az egyik játék munkálataival már nagyon jól állnak és haladnak, míg a másik projekt még csak korai, kutatói fázisnál tart.

Ami a két címet illeti, Grip elmondta, hogy sokat tanultak eddigi munkáikból, így az egyik esetében megmaradnak a bevált horrorreceptnél, de a másik új játék esetében nem feltétlenül a horror hangulatra, hanem sokkal inkább a történetre és annak elmesélésére fognak koncentrálni.

Ezek is érdekelhetnek

2.
Extol
Jó játékok ezek, pontosabb dátum remélem hamarosan lesz
1.
Mortis
csak aztán tényleg erőltessék meg magukat, mert akármennyire is jó a SOMA története, játékmenetileg minden téren visszalépés az Amnesia-hoz képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...