Két új játékon dolgozik az Amnesia fejlesztőcsapata

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 10.
  • Hír
Link másolása
A Frictional Games kreatív igazgatója, Thomas Grip interjút adott a Gameranx csapatának, amiben többek között arról is szó esett, hogy az Amnesia-játékokat és a SOMA-t is fejlesztő stúdió jelenleg két vadonatúj projekten is dolgozik.

Grip elárulta, ma már eléggé kockázatos, ha egy csapat 3-5 évente jelenik meg egy új termékkel, így ők úgy igyekeznek ezt kivédeni, hogy egyszerre két játék fejlesztésén is dolgoznak. Szerinte ez hosszú távon pénzügyileg is kifizetődő, illetve a csapat munkamoráljára is jótékony hatással van. Az egyik játék munkálataival már nagyon jól állnak és haladnak, míg a másik projekt még csak korai, kutatói fázisnál tart.

Ami a két címet illeti, Grip elmondta, hogy sokat tanultak eddigi munkáikból, így az egyik esetében megmaradnak a bevált horrorreceptnél, de a másik új játék esetében nem feltétlenül a horror hangulatra, hanem sokkal inkább a történetre és annak elmesélésére fognak koncentrálni.

2.
2.
Extol
Jó játékok ezek, pontosabb dátum remélem hamarosan lesz
1.
1.
Mortis
csak aztán tényleg erőltessék meg magukat, mert akármennyire is jó a SOMA története, játékmenetileg minden téren visszalépés az Amnesia-hoz képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...