DOOM - az összes DLC ingyenes lett

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 20.
  • Akció
Link másolása
Pont tegnap ejtettünk szót arról, hogy kétmilliónál jár a DOOM steames változata, ma pedig a Bethesda egy gáláns gesztussal rukkolt elő. A szezonbérlethez járó DLC-k teljesen ingyenesek lettek mindhárom platformon - irány vissza multizni!

A DOOM legújabb - stílszerűen - 6.66-os frissítése visszavonja a szezonbérletet, így minden eddig megjelent multiplayer DLC ingyenes lett az alapjáték tulajdonosai számára. Reméljük, nem az elmúlt hetekben ruháztál be a Season Passbe.

Tehát az Unto the Evil, a Hell Followed és a Bloodfall csomagokhoz már bárki hozzájuthat, 40 dollár helyett ingyen. Az alapjáték jelenleg 15 zöldhasút kóstál, de PC-n és Xbox One-on mától vasárnapig bárki kipróbálhatja a játékot, míg PS4-en erre a promóra július 27-től kerül sor.

A frissítés kicsit átalakítja a többjátékos fejlődési rendszert is. A megnyitható fegyvereket, démonokat és egyéb felszereléseket ezentúl véletlenszerűen kapod meg, ha teljesíted az adott kihívást.

Aki már rendelkeznek szezonbérlettel, az összes elemet megtarthatják, és nem változnak az elért eredményeik sem. Azonban mindenki szintje 0-ra áll vissza, hogy legyen esélyük az új játékosoknak is. A veteránok kapnak egy egyedi jelvényt is, és akik elérik a maximális Slayer-szintet, egy újabbat zsákolhatnak be.

A Hack Module System helyére a single-ben megismert rúnarendszer kerül. A Hack modulokkal ellentétben ezek soha nem merülnek le, és a rúnákat nem kell aktiválni.

Az update számos egyéb változást hoz (többek közt a HUD-on is), ezekről részletesen a Bethesda blogján olvashatsz.

Pont tegnap emlékeztünk meg róla, hogy a SteamSpy adatai szerint a DOOM steames változatából már több mint kétmillió kópia talált gazdára.

8.
8.
Neo1989
Én ezt csak a Single miatt vettem meg / bírom. A többi marhára nem érdekel.
7.
7.
crytek
#5: Azok így jártak. Aki nem tudja ,hogyan zajlik a játékipar az költi a felesleges pénzeket...saját hibájuk nem másé.
6.
6.
adam222
Nekem 32 gigát akart leszedni, inkább uninstalláltam.
5.
5.
Geribácsi
Különösen jó hír ez azoknak, akik már megvették az összes kiqrt DLC-t...
4.
4.
GODL1KE
Srácok nagyon tuti különszedték végre a multit a singlet-től úgyértem nem kell újra indítani a játékot és a 90 gigából már csak 67 giga helyet foglal single multi összes dlcvel arcade minden. Nagyon tuti így márcsak sok játékos kell remélem lesznek mindig. 9000 ért vettem anno az UAC -editions,demon skin pack-al. A játék elején minden szintet töröl a multiból de megéri már játszottam dlc-s pályákon zsír! GJ bethesda!
3.
3.
Hunszi
E mellé pedig tegnap indult a PS Sumer Sale s fillérekért utánad dobják, szóval eddig is ajánlott volt a beszerezése, de most aztán már végképp.
2.
2.
TDavid22
Nálam (Xone) a Patch 60Gb O.o
Mi van?
Gondoltam gyorsan ránézek hogy milyen lett, de nem... eddig a bf4 foglalta a netet mert a teljes játékot töltöttem ami kb 30-40gb :D
1.
1.
GODL1KE
kibaszott jó már csak azt kéne megoldani a betesdának hogy a multit és a singlet szétszedik és aki csak multizni akar annak nem kell 90 gigát installálnia. Kiqúrt jó lenne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...