Ingyenes játékok a hétvégére

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 28.
  • Akció
Link másolása
A PS Plus-tagok a DOOM-mal, az Xbox Live Gold-előfizetők a Diablo III-mal, a Steam-felhasználók pedig a Call of Duty: Infinite Warfare-rel mulathatják az idejüket a hétvégén. A móka már kezdetét vette, nyomás tölteni!

Kezdjük az id Software tavaly májusban megjelent régivonalas shooterével! Bizony, a DOOM ingyen játszható a hétvégén minden PlayStation Plus-tag számára.

A móka hétfőig, azaz július 31-ig él. A kampány mellett mindhárom multiplayer DLC-t (Unto the Evil, Hell Followed és Bloodfall) is megkapjuk, mivel a kiadó nemrégiben mindenki számára ingyenessé tette a korábbi fizetős adalékokat. Ha bejött a játék, augusztus 12-ig mindössze 15 euróért vásárolhatod meg a shootert, és minden eredményed megmarad.

Ha Xbox One-on játszol és Gold-előfizetésed van, mindenképp érdemes lecsapnod a Diablo III: Ultimate Evil Editionre, lévén a Blizzard akció-szerepjátékával is tehetsz egy próbát július 27-31. között.

A Rise of Necromancer DLC-vel felvértezett Diablo III: Eternal Collection most 35 százalékkal olcsóbban szerezhető be Xbox One-ra.

A PC-sek sem maradnak ki a mókából, sőt ők tudnak a legtovább játszani ingyen a Call of Duty: Infinite Warfare-rel július 30-ig. A próbahétvége kizárólag a multiplayerre érvényes, a single kampány és zombimód kimarad a szórásból.

A játék most féláron, 30 euróért zsákolható be a Steamen.

4.
4.
adam222
#2: Doom ingyen hétvége volt PC-n is. Ha jól emlékszem pont múlt héten.
2.
2.
Yanez
Kipróbálnám a Doom-ot, bár a demó nem fogott meg, ám a kérdésem az lenne, hogy ez csak EU-ban érvényes? Mert pl a múltkori PES 2018 bétázás is csak ott volt elérhető. PS-ről van szó.
1.
1.
xanatos0911
Szóval: Hétfő az július 31. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...