Project CARS 2 - a Ferrari is kigördül a garázsból

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco Entertainment tegnap megerősítette, hogy a Ferrari is csatlakozik a Project CARS második felvonásának autókínálatához. Egyelőre tíz tűzpiros járgány lesz majd kipróbálható.

Stephen Viljoen, a Project CARS 2 rendezője a bejelentéskor elmondta, hogy az első rész megjelenése után a rajongók részéről visszatérő kérés volt, hogy ha lehetséges, akkor a folytatásban legyenek elérhetőek a motorsport történelmét meghatározó Ferrari járgányai is.

A több mint 80 éves múltra visszatekintő Ferrari olyan csodákkal képviselteti majd magát, mint a Ferrari 330 P4, a 365 GTB4 Competizione, a 288 GTO, az F40 LM, az F333 SP, az F50 GT, az Enzo Ferrari, a 488 GT3, a 488 GTE és a LaFerrari.

A Project CARS 2 szeptember 22-én jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is érdemes lehet elolvasnotok bétatesztünket, amiben Zoenn alaposan körbejárta, milyen újdonságokkal bír a folytatás.

18.
18.
Zoli0507
#17: https://m.youtube.com/watch?v=VKVsAPmvYL0
17.
17.
Zoli0507
#10: Aha.
Valòdi;
https://m.youtube.com/watch?v=SazDE2PnI3E

Project cars 2;
://m.youtube.com/watch
15.
15.
crashpipi
Én nagyon komoly fenntartásokkal és előítélettel kezelem a hype-ot és a gémet. Az első rész über gáz és piszok nagy csalódás lett... Mondhatnám, hogy innen nehéz felállni, de nem írom le teljesen, mert amúgy fel lehetne állni...
11.
11.
KőbányaKispest
#2: Ha megfigyeled, az a legidegesitőbb, hogy a kanyarban az egész autó test mozog, 'fordul'". Mintha minden kanyarban csuszna. Pedig ha nagyon "realisztikusra" lenne csinálva, akkor ez elég gáz, mivel csak az elejének kéne megmozudlnia.
10.
10.
PS4jacksony
Ez a videó nagyon SHIFT esre sikerült néhol kifejezetten ronda idejétmúlt a látvány.
A torz fűrészre hasonlító autóhangokért soha nem voltam oda a Slightly Mad játékaiban reméljük nem lesz vészes....
8.
8.
crytek
#7: Az első részből 1millió fogyott pc-re ami autós viszonylatban elég jó eredmény... + konzolos is elment 1 millió és a tavaly októberi 2 millás jelentés óta ki tudja még mennyi.

7.
7.
semike
En ugy latom,h indul a hypevonat ezzel a jatekkal kapcsolatban,csak aztan nehogy (megint) pofara eses legyen a vege.
Lasd elso resz
Dirt 4
5.
5.
semike
Konkretan ugyanaz mint az elso resz,szamomra HANGULYOZOM szamomra iranyithatatlan autok tomkelegevel. Nekem boven jo lesz a jol bevallt kis Forza Motorsport.
4.
4.
MongooseXD
#2: Szerencsétlen LaFerrari mint valami rally autó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...