Kulisszák mögött az Uncharted: The Lost Legacy

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj jelenetekkel tarkított fejlesztői naplót kapott az Uncharted-sorozat következő felvonása, a The Lost Legacy. A sorozat két karizmatikus női karakterére koncentráló új rész a hónap végén jelenik meg.

A vadonatúj Uncharted-epizód legfrissebb videónaplójában a játék kreatív rendezője, Shaun Escayg és a játék rendezője, Kurt Margenau árulnak el friss részleteket. Egyrészt a fejlesztésről, másrészt a két választott karakterről, akik a történet és az akciók motorjai is lesznek.

A Chloe és Nadine kettősére koncentráló Uncharted: The Lost Legacy augusztus 22-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

22.
22.
Macifasz
#20: Ráadásul az Uncharted pont egy olyan játék, ami majdhogynem megkívánja ezt tekintve, hogy rengeteg rejtett kincs meg trófea van, amit a felfedezésekkel lehet megtalálni. Tökéletes példa erre a 4. rész, ahol az első autós résznél vagy 2 órát elkocsikázgattam, mert nem csak maga a táj és a környezet volt állejtős, de rengeteg trófea is volt, ami felfedezésre várt. Jó párat megtaláltam, de sztem messze nem az összeset. :-) Itt is erre számítok, így ez az előzetesen beígért 7-8 óra nálam sztem simán lesz 13-14 is. Ha nem több. :-D
20.
20.
SilasGreaves
Oldmannek igaza van. Én is úgy játszok, mint ő. Lassan, átélve, beleélve magam a történetbe. Mintha én is ott lennék. Mondhatnám tökölök sokat, gyönyörködni lehet. Ezek a mai játékok művészeti alkotások is már. Ebben pedig nagy szerepe van a grafikának. Bárki, bármit is mond. Eleve csak olyan játékot veszek, ami nem szaggat, nem laggol kicsit sem. A játék olyan így elfogyasztva, ízlelgetve, mint egy finom desszert, süti, mint egy jó könyv , v mozifilm. Egyszóval élvezetes. :) Nna uff :)
7.
7.
Yanez
#6: Gondolom a Zeldán is csak úgy végigrohant.
4.
4.
DarkLord
Kevesebb akció több felfedezés én ezt szeretném :) Bár tuti sok lövölde lesz benne, amit én nem nagyon kedvelek, de ez van a többi részben is rengeteg volt és mindig sóhajtottam is egy nagyot, amikor egy brutál jó helyszínen akartam volna kutakodni azt 5 percenként lövölde...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...