Most ingyen kipróbálható a Ghost Recon: Wildlands

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 4.
  • Letöltés
Link másolása
Amennyiben eddig még nem volt szerencséd elmerülni a Bolívia nyújtotta rideg alvilágban, akkor eljött a Te időd! Ugyanis a Ubisoft egy ötórás, ingyenes trialt adott ki a játékhoz PS4-en és Xbox One-on.

Az idén márciusban megjelent Ghost Recon: Wildlands, egy igen megosztó program lett mind a szakértők, mind a játékosok körében. Az eladási adatok viszont azt bizonyítják, hogy sokakat magába szippantott a hatalmas játéktér, a rendkívül részletgazdag és tartalmas Bolívia. Ezen felül persze a négyfős co-op mód is többeket meggyőzött, hogy a Wildlands igenis egy remek játék.

Ha kimaradt a játék, itt a lehetőség a pótlásra az új próbaverziónak köszönhetően: a PlayStation 4-en és Xbox One-on elérhető demó a kaland első öt órájába enged betekintést. A Ubisoftnál nem ritka az ilyen kedvcsináló, hiszen nemrég a Watch Dogs 2 első három óráját játszhattuk végig demó formájában. Azt azonban elmondhatjuk, hogy érdemes élni az opcióval, hiszen ha eddig nem is vonzott a program, öt óra alatt akár bele is lehet szeretni.

Ti kipróbáljátok?

28.
28.
zozo76hun
mi most nyomjuk a haverral a trialt. nagyon szep, tenyleg jo a harc megvalositasa, csak mar most latom hogy nagyjabol ennyi is a jatek. megcsinalunk par kuldit, most meg erdekes de hamar unalomba fog fulladni mert UGYANAZT, MAJDNEM UGYANUGY kell minden egyes missional csinalni. ez igy nagyon hamar repetitiv lesz.
27.
27.
FrankBlack
26.
26.
Darksiders84
Nekem ez a játék kimondottan gyengécske kár volt letöltenem de legalább megtudtam hogy régies látvány mozgás stb kicsit JC érzés és ez így nem adja magát egyáltalán akinek meg okés az örülhet valószínűleg nem sokat játszott még hasonló nagy területes akciókkal.
24.
24.
Beniciodeltoro
Azért sajnálom hogy nem lehet golyóálló mellényeket választani, mert így elég hamar megmurdelek ha a lila csávók össztűz alá vesznek, hiába van maxon a sérülhetetlenségem.
21.
21.
Beniciodeltoro
#18: Profin össze van mixelve a zum-zum-bang-bang vidi :)
20.
20.
Darksiders84
Na megnézem holnap remélem még tölthető lesz 53 Gb 4 órát írt.
19.
19.
FrankBlack
#15: #15: Ja, nagyon szeretem más játékokban is az LMG-t. Ezzel is úgy voltam az elején, hogy hatékonyabb, és Ghost-osabb a stealth módszer. Ezért sokáig használtam MSR-t, meg Mk 17-et hangtompítóval, full upgrade, max. scope. Aztán közelebbi harcra sokáig a Type 95 jött be, majd rátaláltam az Mk249-re. Szerintem a legpontosabb, legjobb LMG a játékban. De pont ezért, mert kicsit op, most a Stoner LMG a kedvenc, kevés, szinte nulla kiegészítőkkel.
18.
18.
FrankBlack
#16: Oldman, Beniciodeltoro: köszi, örülök, hogy tetszik a video. Ja, Mafia 2? Én is nagyon szeretem.Arról is csináltam egy "Walking in the winter wonderland" videót, meg egy autókázós-rambósat is:

https://youtu.be/injti1aZJ58

https://youtu.be/yw5NkRmTztQ
16.
16.
Beniciodeltoro
#10: Jók ezek a Jani Walking videók, Maffia 2 hangulata szuper volt, jó volt beautókázni az egész mapot.
Csinálj még ilyeneket majd a Red Dead-el is, lovacskázz, meg sétálj a naplementében :)
15.
15.
Beniciodeltoro
#11: Látom rákattantál az LMG-re :)
Satit én még nem is próbáltam ki, mert az adótornyoknál pisztollyal megoldom a problémát, gyorsan célra tart :)
Jó lett a Rambóka videó is :)

#13
Én most megint a faszival toltam egy kicsit mert ő már előrébb tart , kapott bajuszt a szakál helyett, meg a cowboy kalapot, kockás inget, farmert, átmentem Csáknoriszba én is :)
Ritkán lődözök külső nézetből, inkább az FPS syle jön be.
Ez a kamera rángatás akkor zavar igazán mikor autóval forgolódok, sose tudja hol van az elöl :)
Ha lesz folytatása ennek a Sicarios Ghost reconnak akkor tuti vétel lesz ismét, én bírom az Ubit, Divízió is jó lett.
11.
11.
FrankBlack
#10: Küldök hozzá egy kis gunplay videót is. De ez csak a „Chuck Norris Mode” Normal fokozaton. Nehezebb fokozaton, kevesebb HUD-al, netán még plusz minimap nélkül azért nem lehet ennyire agyatlanul rambózni. Pont ez benne a jó, hogy sokféle stílusban és nehézséggel lehet játszani vele.

https://youtu.be/J8DGby1U4tM
10.
10.
FrankBlack
#7: Általában szeretem a shooter játékokat ilyen westernes cowboy stílusban, Chuck Norris módban nyomni. (Lone Wolf McQuade Texas Ranger :))
7.
7.
Beniciodeltoro
#4: Van hangulata a kisfilmednek, olyan RDR-es :)
6.
6.
Beniciodeltoro
#4: Azt sajnálom hogy nincsenek benne lovak amiket meglehet ülni, többet használnám mint a többi verdát :)
Lóval bejárnám az egészet.

#
Fallent és a narcos roadot én is megvettem, de majd akkor indítom el ha végzek a singlivel.
Elég tolni napi 3 órát, foci mellé bőven elég.
4.
4.
FrankBlack
Nekem 160 óra után sem unalmas. Jó persze nem mindig ezzel játszok minden nap 6 órát, mert tényleg monoton tud lenni egy idő után, de jól elvagyok vele még mindig. Három karakterrel tolom. Az első mindent kimaxolós, sztorira gyúró, jelenleg Tier módban. A második csak haverral coop-ra van, a harmadik meg felfedezős kari, nulla skill, nulla story, és mellékküldetés. Outpost pucolgatás, loot keresés, felfedezés, csak úgy komótosan, a tájban gyönyörködve „magányos farkas” módra:

https://youtu.be/WomDTAWxKdY
3.
3.
Beniciodeltoro
Nekem rohadtul bejött eddig, félig megcsináltam faszi karakterrel, aztán elkezdtem csajjal, mert cukibb mikor futás közben liheg :)
Azért kicsit GTA-ra szabtam volna, pl minden sikeres főküldetés után lenne egy szabadnap amikor kocsmázhat, vagy lehetne választani feleséget neki, akivel együtt tv-znek vagy elviszi étterembe, és ha veszélyben lenne, vagy küldenének "döglöttmacskás" utalást mint a Narcosban akkor egy telefon és felkutatnám aki ezt tette, mellékküldetésként, na és persze nem árt ha a neje életben marad amíg a single pléjer véget ér.
Fel lehetne ezt turbózni, mert így egy kicsit monoton, de még bőven élvezhető.
1.
1.
Blazkowicz
Kösz, de nem. Uborkaszoftostól ingyen sem kell semmi... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...