Újdonságokkal jön a For Honor harmadik szezonja

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 4.
  • Letöltés
Link másolása
Augustus 15-én veszi kezdetét a For Honor harmadik szezonja, amelyben ismételten két új hőssel gazdagodunk, illetve 1v1-tornákat is tolhatunk, ha úgy tartja kedvünk.

A Ubisoft középkori harcszimulátora vegyes érzelmeket váltott ki bennünk. Annak idején és azóta is kétségeink voltak, hogy rejlik még potenciál a játékban. Azonban úgy néz ki a kiadó kezd ráeszmélni, ha nem szeretné, hogy a játékosok végleg lerakják a címet, akkor intenzívebben kell vele foglalkoznia.

Jött is a bejelentés, hogy érkezik a harmadik szezon és ahogyan az a másodikban is volt, ismét két játszható karakterrel bővül a repertoár. A Ubisoft közzétette az augusztus 15-én startoló, Grudge and Glory főbb újdonságait bemutató előzetesét. Lássuk!



Ahogyan arról már szó volt, két új hős érkezik a játékba, akiket a szezonbérletesek ingyen magukévá tehetnek. Egészen félelmetes látványt kelt a vikingek oldalán harcoló Highlander, aki robosztus felépítésével, akár egy ütéssel képes végezni ellenfeleivel. A másik új szereplő a gladiátor, aki a lovagok mellett áll csatába és szerényebb testfelépítéséhez passzoló pajzzsal és szigonnyal van felfegyverezve. 

Két új helyszín is érkezik a programba, a Sentinel és a Viking Village, amelyek tovább fűszerezik a hangulatot. Előbbinél egy vártorony áll majd a középpontban, utóbbi pedig egy falut ad helyszínül.

És ha ez még nem lenne elég, bekerül a játékba az 1v1 mód, amelyben nevéből adódóan egy az egy ellen kell megmutatnunk mit tudunk. A Ubisoft továbbá azt is bejelentette, hogy év vége felé jön ennek a felturbózott, 4v4 változata is, szóval lesz mit kipróbálnunk az biztos.

3.
3.
Machiavelli
#2: Kinek a pap, kinek a paplan... :D Szerintem ennek is csak jobb volt a marketingje mint maga játék!
2.
2.
user101
Az egy 10'000 forintos tévé előfizetés ( / hó ) vagy 2000 forintos mozijegy tekintetében nem is olyan rossz nem ? :)))
1.
1.
Machiavelli
Hamar unalmassá vált szamomra. 1,5-2 hónap után meguntam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...