Részletek a Call of Duty: WWII zárt bétájáról

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 15.
  • Korai verzió
Link másolása
Augusztus végén rajtol el a Call of Duty: WWII bétatesztje, és mivel addig már nincs sok hátra, az Activision és a Sledgehammer bemutatta, mit is tartalmaz majd az első körben csak PlayStation 4-en futó próbakör.

A hónap végén veszi kezdetét a Call of Duty: WWII zárt multiplayer bétája, amit aztán szeptemberben egy újabb kör követ, akkor már az Xbox One-játékosokkal kiegészülve.

Az Activision most megerősítette, hogy legalább három térkép biztosan elérhető lesz a béta során, így megkapjuk a Pointe Du Hoc, az Ardennek és a Gibraltar helyszíneket. A játékmódok közül a Team Deathmatch, a Domination és a Hardpoint lesz kipróbálható, illetve ízelítőt kapunk a Divisionsből, ami ugye a Create-A-Class-rendszert hivatott leváltani. Mind az öt divízió elérhető lesz (Infantry, Expeditionary, Airborne, Armoured, Mountain), viszont csak korlátozott formában kapjuk meg a fegyvereket, scorestreakeket, felszereléseket és a Basic Training Skilleket. Kipróbálható lesz a War játékmód is, ahol az Operation Breakout küldetést teljesíthetjük.

Ami viszont biztosan nem lesz benne a bétában, az a Headquarters, vagyis a teljesen új közösségi élmény, ami lényegében a matchmakinget teszi egyszerűbbé. A különböző eSports opciók sem lesznek még elérhetőek, ahogy a supply drop és a loot lehetősége sem lesz benne a bétában.

Az első kör augusztus 25-én rajtol és augusztus 28-án ér véget, kizárólag PlayStation 4-en. Ezután szeptember 1-jén megindul a második fázis, ami szeptember 4-ig tart, és ebben már az Xbox One-tulajdonosok is részt vehetnek. A PC-s tábor ezúttal nem kap bétalehetőséget.

10.
10.
Beniciodeltoro
#7: Ez nem követelőzés, hanem alapból ezt kellene tenniük ha nem xarnák le a vevőket.
Valamitől foshatnak ha nem mernek megjelenés előtt nyílt demot felrakni, ha annyira biztosak a dolgukban és nem paráznak hogy visszalépnek az előrendeléstől akkor rakják ki a demot, de ezek 10 centért is meghúznák az anyjukat :P
2017-et írunk mi ebben a követelőzés ?
9.
9.
csabuszflash
ugyan ez nekem is. kihagytam sok részt de ezt most megveszem mert hasonlóra vártam eddig is.
8.
8.
shatterhand
#6: Detto
Az ember raun,kihagy parat es ujra veszi ha hianyzik. Nem tudom miért hiszik hogy a cod azert fogy mert mindig ugyanazok veszik es tartjak eletben. Jellegzetes shooter. Ha unom a bfet ezt veszem. Es sztem sokan masok is.
7.
7.
shatterhand
#4: Sose jutna eszembe kovetelozni. Adnak adnak, nem adnak nem adnak. Erdekel a resz, elorendeltem ra, betazhatok. Ha nem erdekelt volna leszarom es kesz.
De oszinten: mi az ami meglepne? Van egy rakas youtube video. Ha az alapjan se tetszik akkor minek hozongesz hisz nem tetszik neked.
6.
6.
PaprikaJancsi
Nekem baromira bejön ez az új CoD. Hangulatos, és nagyon látványos. Most pár rész kimaradt (mert beleuntam), de ezt most tuti be fogom szerezni. :)
4.
4.
Beniciodeltoro
#1: Feldughatják a nyílt bétájukat ha megjelenés után 3-6 hónappal fogják majd feltenni.
Mitől félnek, hogy lagolni fog a játék ?
Vagy egyszerűen csak az kaphat bétát aki előrendelt a többiek meg levannak xarva ?
2.
2.
Inferno
Nem mindenkinek mert persze a PC kimaradt :/
1.
1.
elgeri
Tavaly végül mindenkinek volt nyitott béta is. Remélem idén is csinálnak ilyet, nem baj, ha kicsit később.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...