Amerikában csökken a PlayStation VR ára is

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A minden földi jót tartalmazó csomag 50 dollárral lesz olcsóbb, a VR-szemüveg alapértelmezett kiszereléséhez pedig PlayStation Camera is jár majd. Egyelőre csak az amerikaiakat és a kanadaiakat érinti a hír.

Az Oculus Rift és a HTC Vive után a PlayStation VR ára is csökken, igaz, egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban és Kanadában.

A hivatalos PlayStation Blogon megejtett bejelentés szerint szeptember 1-től a PlayStation VR-t, PlayStation Camerát, két Move kontrollert és a VR Worlds játékot tartalmazó csomag 50 dollárral lesz olcsóbb, így 450 dollárba fog kerülni, míg a szemüveg alapértelmezett kiszerelése marad 400 dollár, de cserébe a PlayStation Camerát is hozzácsapják.

A hardcore játékostáborhoz jobban passzoló VR-szemüvegek közül a PlayStation VR a legnépszerűbb, elvégre viszonylag olcsón kínálják, és nem kell hozzá csúcsteljesítményű PC sem, egy PS4 is elegendő a meghajtásához. 

14.
14.
zozo76hun
#12: azt azert ott is leszurhette hogy szar, pixeles a felbontas es ami a legotvarabb az a latoszog. mintha egy kulcslyukon keresztul kellene nezned a vilagot...
3.
3.
vanpear
A HTC szabadulni akar a VIVE-tól. Nem minden a tudás, ha végül az utcán végzed. A Sony lejebb adta, jól tette. Aztán jöhetnek itt a "de nyomába se ér" kommentek. Majd nézzük meg pár év múlva hol lesz a HTC és hol lesz a Sony ilyen téren.
1.
1.
user101
A második bekezdés első mondatát kikérem magamnak, mind hardcore játékos. Ezt a casual szart ne mossuk már össze mindennel... Köszönöm ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...