Rainbow Six: Siege - irány Hongkong!

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Ma rajtol el a Rainbow Six: Siege Operation Blood Orchid névre keresztelt frissítése. A kiegészítő nemcsak új tartalmakat hoz magával, de egy nagy adag javítást is - ezzel együtt véget ér az Operation Health kezdeményezés.

A Ubisoft új trailerrel melegíti a Rainbow Six: Siege-játékosokat az Operation Blood Orchid frissítés mai rajtjára. A kiegészítőről több alkalommal is beszámoltunk már: három új operátortegy Hongkongban játszódó pályát és két új kiegészítő felszerelést hoz magával, nem mellesleg pedig a májusban indult Operation Health kezdeményezésnek is véget vet.

Az Operation Health a játék intenzív javítását célozta, ennek érdekében még a tartalmi frissítéseket is késleltette a Ubisoft. A fejlesztés természetesen ezután is folytatódik, de az alapokat az Operation Health volt hivatott lefektetni ehhez, ami sikerült is a készítők szerint.

A Blood Orchid így nemcsak optimalizál és stabilizál, átdolgozott fizikát hoz magával, a fény-árnyék effektek végre lehetővé teszik, hogy normálisan lássunk ki az épületekből (és fordítva), dinamikusabban fest majd az égbolt a pályákon, szebbek lesznek a karaktermodellek, továbbá a pályák textúráin is finomhangolnak - utóbbiak esetében még csak a Kafe Dostoyevsky áll készen, de az év folyamán, a többi térkép is megszépül.

Ennek megfelelően érdemes felkészülni, hogy bőven lesz letöltenivalónk: konzolokon 15 gigás lesz a frissítés, míg PC-n 26, Ultra HD-textúrákkal pedig 42 GB-ot nyom az update. A tartalma ingyenes, egyedül az operátorok helyzete speciális: ezeket az első héten csak a szezonbérletesek szerezhetik meg, a többiek pedig később játszhatnak velük, és ez esetben is akkor, ha feloldották őket a játék saját valutájával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...