Bayonetta, Vanquish, Shenmue - év végén felújítva?

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 11.
  • Pletyka
Link másolása
A cseh Alza webáruház illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak ma délelőtt, az áruház oldalán ugyanis olyan idei esztendőre ígért felújított ínyencségek adatlapjai bukkantak fel, majd tűntek el, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy Shenmue 1-2.

Egyelőre csak szóbeszéd, de nagyon úgy néz ki, hogy az év végén három klasszikus is visszatér, méghozzá felújított változatban.

Az Alza webáruház idő előtt élesítette a Vanquish és a Bayonetta, majd később a Shenmue első két részének adatlapját. Mindegyik játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik, ráadásul előbbi kettő egybecsomagolva, így a PlatinumGames meglehetősen ügyesen lovagolja meg a nemrég PC-re megjelent két cím keltette érdeklődést.

Bár az adatlapokat időközben eltávolították, nem sokkal később más áruházak oldalán is felbukkantak a csomagok. A Vanquish-Bayonetta páros már novemberben megjelenhet, de a Shenmue-kollekció is valószínűleg az év vége előtt elérhető lesz.

12.
12.
Onion
Bayonetta 2 ps4-re jobban örülnék. :(
11.
11.
Gykrizsi
10.
10.
MR. Lego
9.
9.
MR. Lego
8.
8.
Csoki80
Lehet még beleölnék 1-2 hónapot a Shenmue ba :-)
7.
7.
Necreon
Elkalandoztam egy kicsit: szóval én imádtam a Bayonetta-t, simán bálványt emelnék neki. Mondjuk a színek kicsit ki voltak mosva az átvezetőkben, de na. A Vanquish-t nem vettem meg mert pont akkor érkezett meg a konzolom, de mivel mindenképp újrajátszanám a Bayonetta-t (sokszor, és a trophy-k furcsa mód motiválóak), ez a csomag nekem tökéletes lesz.
6.
6.
Necreon
#1: Nekem simán év játéka lenne a PC port ha nem lett volna közben egy NieR Automata.

Basszus a NieR cikkem töröltem, a Bayonetta pedig vázlatnál nem jutott tovább. Úgy érzem volna okom munkába lendülni. Kérdés: érdemes? Érdekel *akárkit?* A legutóbbiban ingyen osztogattam kulcsot és egy lélek nem jelentkezett érte egy hétig, azt hittem törlöm az összes cikkemet a g*cibe, mondom ezért kár a belefektetett munka.
3.
3.
Rézfánfütyülő
#1: Egy viszonylag középszer PCvel már kihozható egy stabil 60 fps a PC verzióból, nem olyan rémes port, ha olyan géped van, ami jónak számított olyan 6-7 éve, akkor is megéri kipróbálni. Én kicsergettem érte a kis pénzt amikor kijött, megérte, nem rossz port egyáltalán.
2.
2.
crytek
Shenmue 1-2 jöhetne pc-re is.Ha a Bayonetta és a Vanquish kevés eladás mellett is megérte kihozni pc-re már ezt a Shenmue 1-2-t se hagyják ki
1.
1.
Yanez
Ha a Bayonetta jön PS4-re, magam alá csurrantok, úgyanis rohadtul fáj a fogam a játékra, és eddig valamiért kimaradt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...