Kétórás dokumentumfilm a The Witcher születéséről

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 12.
  • Videó
Idén lett 10 éves a CD Projekt RED The Witcher-trilógiája, de Ríviai Geralt és a videojátékok kapcsolata sokkal korábbra nyúlik vissza. Egy lengyel oldal utánajárt annak, hogyan lett Andrzej Sapkowski könyveiből játék.

A Kotaku szúrta ki, hogy egy lengyel játékoldal, az Arhn igen részletes dokumentumfilmet készített a The Witcher-játékok születéséről. Hosszú út vezetett Andrzej Sapkowski regényeitől a 2007-ben indult szériáig.

A Fehér farkas: A digitális witcher története című film lengyel nyelvű, de angol felirattal is élvezhetitek. Tudtátok, hogy a Metropolis csapata már 1997-ben tervezett egy Resident Evilekre hajazó játékot Ríviai Geralltal? Öt évvel később pedig egy SMS-ekkel játszható szöveges kalandjáték is napvilágot látott Lengyelországban.

Rengeteg érdekességről lesz szó a filmben. A CD Projekt RED tagjai arról mesélnek, hogy mennyi akadályt kellett leküzdeniük, többek között a csökönyös Sapkowskival sem volt könnyű szót érteniük, amikor Geralt jelleméről kérdezték. És mi a helyzet a rejtélyes körülmények között eltűnt küldetésről?

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
3.
hedzsooo
#2: +1 Én igazából már nem is lepődök meg manapság semmilyen kommenten, meh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...