A Switch lenyomta az Xbox One-t a briteknél

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 13.
  • Biznisz
Link másolása
Ugyan pontos eladási adataink nincsenek, de Christopher Dring, az MCV egykori elemzője a Twitteren megerősítette, hogy az Egyesült Királyságban több Nintendo Switch fogyott, mint Xbox One. Jöhet a PlayStation 4?

A Nintendo számára mindig is ingoványos piac volt a szigetország, és lényegében a Wii és a DS kivételével minden korábbi termékük csúfosan leszerepelt az Egyesült Királyságban. Ezzel szemben a Nintendo Switch az Egyesült Államok és Japán után újabb régióban hódította meg a vásárlók pénztárcáját.

Az MCV korábbi és a GamesIndustry.biz jelenlegi elemzője, Christopher Dring ugyanis arról számolt be a Twitteren, hogy az idei évben a Switch simán lekörözte az Egyesült Királyságban mindig is erősen teljesítő Xboxot. Mindez annak fényében is megsüvegelendő teljesítmény, hogy a Nintendo hibridkonzolja nem a karácsonyi szezonban került boltokba, ami tradicionálisan jótékony hatással van az eladásokra.

Sajnos a pontos számadatok nem ismertek, és egyelőre nagyon távolinak tűnik, hogy a PlayStation 4-et kiüssék a nyeregből, de ha ilyen ütemben növekednek a Switch-eladások, bármi megtörténhet.

19.
19.
delphijos
#18: Mondjuk inkább valószínű hogy pont az S-t fogjak durván akciózni, és nem egy épp csak megjelent vadiúj konzolt. De nem vitatkozom. Nyugaton mindenre fussa, csak kívánni kell. (Nem)
18.
18.
Codehook1337
#16: Akkor megvarja a box dayt es megveszi olcsobban vagy black fridayt ami angliaba nem csak atveres
17.
17.
Csoki80
#10: Én most akarok venni olcsóba egyet :-)
16.
16.
delphijos
#15: Igaz, mindíg elfelejtem hogy "nyugaton" mindenki szarásig van pénzzel. És leszarják ha valami 200 vagy 400 font.
15.
15.
Codehook1337
#10: Igen angliaba nem engedhetik meg maguknak az emberek, hogy vegyenek egy 400fontos kutyut... tenyleg nem :D
14.
14.
Codehook1337
#11: Felreertettel... aki xboxot akar venni megvarja a xox-t. Nem altalanosagba mindenkire ertve.
13.
13.
Geribácsi
Kevés játék, gyenge hardver?
Ha máshonnan nézzük a világ legerősebb kézikonzolja.
11.
11.
silkgoat
#8: Van eszem...eszembe se jut xbox-ot venni, semelyik valtozatot.
Imadom a sarkos kijelenteseket. :D
10.
10.
delphijos
#8: "akinek esze van"

Azért az nem ész kérdése hogy nem mindenkinek kell mindig mindenből a legjobb , lehet hogy 2x annyit se engedhet meg magának egy konzolért. Foleg ha nincs 4K tv-je sem.
9.
9.
GAMEROD
Szerintem nem kell összehasonlítani a többi konzollal, a Britek sem tartanak konzolgyűjteményeket otthon, azt választják amire igényük van. Akik a közösségi játékot szeretik, nem neten hanem összejöveteleken vagy nem feltétlen rajonganak a brutális mészárlásokért azoknak tökéletes a Nintendo. A 90-es évek óta én sem gondolkodtam Nintendo-ban, de azt be kell vallani hogy jól el lehet vele szórakozni társaságban, hiába a gyenge hardver és gyenge grafika.
8.
8.
Codehook1337
Azert mert senki nem vesz onet miota bejelentettek a xoxt... legalabbis akinek esze van. Egyszeru
5.
5.
aordog
Nekem sem meglepô.
Viszont az meglepô, hogy ennyi játékkal életképes.
Jönnek a WiiU átiratok: Zelda, Mario Kart, LegoC. , és a gèp szárnyal.
A Skyrim mikor jelenik meg rá? Szìvesen olvasnék róla egy tesztet.
Jó lenne ez a gèpecske: de nézzük nem elvakult nintendóskènt a dolgokat!
1. Ârban a PS4 Pro-val vetekszik.
2. A játékok legalább 80%-a indie vagy WiiU átirat
3. A nagyobb fejlesztôk csöndben vannak
4. Minden + kiegészítô indokolatlanul drága
+ Tegyük hozzá, hogy a Mario O. bàr a "Màriós" pályákon a videók alapján nagyon szèp, de látszik, hogy a "városi" rèszben a Nintendónak beletört az a bizonyos...
A saját vèleményem: hogy nem csak az a gond, hogy egyáltalán nincs egységben a többi szegmenssel, de olyan érzésem van, hogy az a gép határait súrolja. Nekem nem kell HD+4K, de ott valami ocsmányra sikerûlt. Ez azèrt érdekes, mert a tõbbi pálya, amit mutattak az meg meseszép? Valaki tudja ennek az okát??
Remélem a Metroid 4 ütni fog ! ........
4.
4.
Norbiii
Nem teljesen értek egyet. Normál esetben valóban nem lenne olyan meglepő, de tudjuk a Wii U-val mennyire bebukta a Nintendo, és honnan kell, kellett felkapaszkodnia a Switchel, és ha innen nézzük, akkor szerintem az, hogy beelőzte az Xbox One-t talán kicsit meglepő....
3.
3.
Hát ez csak a kapocsbitch-nek nem meglepő. Az előttem szólólkhoz csatlakozva, ez a minimális elvárt. Arról kellett volna eddig írni, hogy hogy a viharban nem előzi meg egy új konzol, a közel négyévest?
1.
1.
Yanez
Ezen nincs is mit csodálkozni. A Switch egy új konzol, ami kb fél éves, az XO viszont már a 4-ik évet tapossa. A PS4-et is simán lekörözhetné. Plusz ugye a boxnál sokan már az XOX-re vannak hangolva, amit persze szintén csak teoretikusan merek kimondani, nemrég ugyanis volt egy felmérés, amely szerint a Switch sokkal jobban érdekli az embereket, mint az XOX.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...