Hétmillió játékosnál jár a Fortnite

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 4.
  • Hír
Link másolása
Úgy néz ki, nagyon jót tett a Fortnite-nak az ingyenesen kipróbálható Battle Royale mód, mert hirtelen nagyon megugrott az érdeklődés az Epic shootere iránt. A Twitteren tett bejelentés szerint már hétmillió játékosnál jár a játék.

A múlt hónap végén mutatkozott be a PlayerUnknown's Battlegrounds mintájára elkészített Fortnite-féle Battle Royale játékmód, ami a premier napján több mint egymillió kíváncsi játékost mozgatott meg. A siker pedig töretlen, az ingyenesen kipróbálható játékmód ugyanis jól láthatóan megpörgette az Epic alkotása körüli érdeklődést.

A stúdió friss, Twitteren tett bejelentése szerint az összes platformot figyelembe véve elérték a hétmillió játékost. Az sajnos nem derül ki be a bejelentésből, hogy ebből mennyien nyüstölik a Battle Royale-t jelenleg.

15.
15.
markoci555
1- 12-es (Zisten) kábé leírta az igazságot, ki nem sz*rja le hányan próbálták, mondjanak egy statisztikát mint steamen.
2- mi az hogy "jót tett az ingyen próba a játéknak"? Ebből a 7 milkóból van egy olyan érzésem hogy 0,0valahány százalék vette meg a rendes játékot is, de ez sem derül ki az egészből,
tehát nesze semmi fogd meg jól
12.
12.
Zisten
Igen, van 7 millió ember aki regisztrált, hogy kipróbálja a játék új módját.
Ebbe a 7 millióba én (és sok más ember) is benne vagyok, aki letöltötte, játszott rajta 2 menetet és köszöni szépen nem kér belőle, mert nem tetszik.
Mennyien játszanak vele állandóan?
Ennek a töredéke.
Marketing melléduma.
Nem azt mondják, hogy van 10.000.- aktív játékosunk.
Hanem 7millió játékosunk van... igaz annak a 99%a nem játszik a játékkal csak kipróbálta, de az a szám mégis csak szebb, mint a 10.000. :)
11.
11.
shatterhand
#6: Akkor nincs gond. De pl este beugranak jatszani es ha fel ora alatt 80%ban csak varakozast tapasztalok akkor az nem tud elmenyes lenni.
Kicsit poroghetne a matchmaking mint a codban.
10.
10.
crytek
#9: Azért is írtam ,hogy ha majd a game ingyenes lesz mennyien szakadnak majd rá. Mondjuk 28. lauchert fog a tököm feltenni majd ha kiadják steam-re belenézek
9.
9.
RangerFox
#8: Csak a battle royal pubg koppintásos játékmódja ingyenes, a tlejes játékért fizetni kell, jól tudtad.
8.
8.
crytek
#7: Szerinted a két fejlesztő cég közül melyik sz*rja le jobban ,hogy xy vérpista hogy vélekedik??? Fürdenek a pénzben őket csak ez érdekli...

TDavid22: Nem igen követem az eséményeket a game kapcsán mivel mindet gyűlölök ami multi only ,de a legutobbi tudomásom szerint ez volt a helyzet júliusi cikkbe olvastam: "Jegyezzük meg, hogy a Fortnite 2018 végén free-to-play lesz PC-n, Xbox One-on és PS4-en."

Úgy tudtam ,hogy most csak azok tolhatják akik pénzért megveszik/megvették a játékot...
7.
7.
Blazkowicz
Véleményem szerint ez is csak egy túl hypolt akármi, ugyan úgy mint a pubg. Egyik sem hozza messze azt amit kéne az elmondások alapján...
6.
6.
5.
5.
TDavid22
#4: most is az... miért változna meg az emberek érdeklődése, ha hiányzik a töltő képernyő jobb felső sarkából a beta felirat?
4.
4.
crytek
Várjuk free-be. Kiváncsi leszek akkor mennyien todulnak majd rá.
3.
3.
shatterhand
#2: Kereses 1perc, aztan ujabb 1.5perc indulasig. Ha meghalok, tölt, majd ujabb varakozas. Igy jon ki az 5perc
2.
2.
Duken
5 perc? Nálam max 1 perc és már be is dob.
1.
1.
shatterhand
Ha surubben indulna tobbet jatszanek. Ps4en az 5perc varakozas kurv*soknak tunik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...