Komplett kiadást kap a Horizon: Zero Dawn

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 5.
  • Hír
Link másolása
Ha még nem merültél el a Horizon: Zero Dawn gyönyörű, ám veszélyes világában, de mindenképpen meg akarod venni a játékot a közelgő DLC-jével együtt, akkor itt egy remek ajánlat. Decemberben jön a Complete Edition.

A Sony és a Guerrilla Games egy minden földi jóval teletömött kiadást is piacra dob 2017 egyik legjobb PlayStation 4-exkluzív játékából. A Horizon: Zero Dawn - Complete Edition az alapjáték mellett a The Frozen Wilds DLC-t és a Digital Deluxe Edition minden finomságát is tartalmazza. A csomag december 6-án érkezik Európába, azaz egy hónappal a kiegészítő premierje, november 7. után.

A komplett kiadás 50 dollár lesz, tehát annyiba kerül, mint jelenleg az alapkiadás. A The Frozen Wilds 20 dollárt kóstál, de PS Plus-tagok már 15-ért előrendelhetik. A 60 dolláros Digital Deluxe kiadás a digitális művészeti album mellett egy exkluzív dinamikus PS4-témát és egy rakás skint és fegyvert tartalmaz.

13.
13.
Őrnagy
#12: Tudod milyen érzés egy ház nagyságú robotról robbanófejes nyíllal egyesével lerobbantgatni az alkatrészeit? Utolérhetetlen. Egyébként tényleg kicsit ismétlődő néha.
12.
12.
kamgecam
#11: Nem tom, nekem eddig kimaradt mert a videók alapján nem értem hogy a grafikán kívûl miben lenne kiemelkedõbb a többi átlag rpg-nél? Agyalok rajta hogy most megveszem de félek repetitívé válik.
11.
11.
#4: Igen, azt.

Amúgy a játék fantasztikus, végre valami új, valami merész, nálam az év játéka eddig, és vélhetően marad.

Technikailag, tartalmilag igényes új, merész - ilyen játékokra van szükség 2017-ben.

Ki is platináztam, igaz, kellett hozzá 80 óra.
9.
9.
Banderas
Most a delux 11papir +4 papír a dlc akkor ugyan ott vagyok most , mint ha várnék decemberig
8.
8.
Darksiders84
#4: Valószínűleg már a folytatáson dolgoznak. Szerintem ebből lesz 3 rész is talán mivel igen jó lett nagy baromság lenne nem tovább vinni ezt a világot.
7.
7.
Duken
Ps pluszon most 8000 ezerért ajándék, az alapjáték.
4.
4.
ADMlN
Ez azt jelenti, hogy nem lesz több DLC? :(
3.
3.
aordog
Ok. Akkor decemberben ez jó lesz nekem : )
1.
1.
Binder
Tervben volt eddig is, de akkor ez lesz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...