Kiiktatnák a csalókat a Fortnite új játékmódjából

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 6.
  • Hír
Link másolása
Bő egy hete annak, hogy bemutatkozott a PUBG nagy ellenfelének kikiáltott Fortnite: Battle Royale. A felhajtás nem maradt el, ezzel együtt persze megérkeztek a csalók is a játékba. Őket szeretné eltüntetni az Epic Games.

A napokban mi is megírtuk, hogy a Fortnite battle royale-játékmódja elképesztő mértékben népszerűsödik, és már a hétmillió játékost is elérte a program. A PUBG nagy kihívója, úgy látszik, vonzza a túlélésre éhes játékosokat, de ezzel persze elkerülhetetlenül előkerülnek a csalók is. 

Az Epic Games részéről Nathan Mooney nyilatkozott az ügyben: "Jelenleg prioritást élvez a stúdiónál, hogy a játékban megjelenő csalók problémáját orvosoljuk." 

Mooney azt is elárulta, hogy folyamatosan küzdenek a csalók ellen, és minden lehetséges megoldást megvizsgálnak, hogy minél előbb kiiktassák ezt a problémát. "Egyelőre nem szeretnénk pontosan elárulni, mik a terveink, de már több ezreket bannoltunk, és ez a fellépés a jövőben is folytatódni fog."

Az is szóba került, hogy a játékban egy jutalomrendszer is helyet fog kapni, amely egy esetleges kizárással természetesen teljesen elveszik majd, ezzel is elriasztva a játékosokat a csalástól.

6.
6.
markoci555
ezen olyan jót nevettem, vagy én nem értem?
jutalomrendszer amit elvesztesz ha bannolnak?
ki a tökömet érdekel ha vesztesz valamit ha már úgy se tudsz játszani?
2.
2.
Khaszás
Sajnos mivel free to play.. :D tök mind1 hogy bannolják :D ok ott a jutalom rendszer de az maximum skin lehet szerintem mivel minden ami a harchoz kell az a pályán van szét szórva. Innentől kezdve nem túl sok esélyük lesz hacsak ki nem találnak valami olyat ami már elindulás után érzékeli és bannolja őket. De én ilyen profi szűrűről még nem hallatom (bár örülnék neki :P :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...