Assassin's Creed: Origins - a szezonbérlet tartalma

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 11.
  • Letöltés
A Ubisoft bejelentette, hogy milyen tartalmak várnak azokra az Assassin's Creed: Origins-játékosokra, akik szezonbérletet is váltanak a programhoz, emellett a megjelenés után esedékes ingyenes tartalmakról is lehullott a lepel.

Reformok ide vagy oda, az Assassin's Creed: Origins sem úszta meg szezonbérlet nélkül, a minap pedig el is árulta a Ubisoft, hogy milyen megjelenés utáni tartalmak várnak majd a játékosokra. A fizetős DLC-k a Gold Edition megvásárlásával is kiválthatók, illetve külön is beszerezhetők, emellett ingyenes tartalmakra is számíthatunk - ezeket mindenki megkapja majd.

A szezonbérletesek a rajt mellé 500 Helix Creditet és egy exkluzív fegyvert (Calamity Blade) kapnak, ezt követi novemberben a Roman Centurion és a Horus Pack, amelyek szintén egyedi felszereléseket tartalmaznak majd.

Az első komolyabb kiegészítőre januárig kell várnunk: a The Hidden Ones története évekkel az Origins után játszódik, Bayek immár az asszaszinokkal az oldalán csap össze a rómaiakkal egy teljesen új régióban. A The Curse of the Pharaohs márciusban érkezik, és az egyiptomi mitológiába áshatjuk bele magunkat mélyebben; meg kell fejtenünk az átok titkát, amely élőhalott fáraókat és mindenféle szörnyeteget szabadít ránk. A két kiegészítő megemelt szintsapkát és új képességeket hoz magával.

Az első ingyenes nyalánkságokat már a rajt mellé megkapjuk. Azonnal élesedik a fotómód és a The Nomad’s Bazaar is - utóbbi esetében napi küldetéseket vállalhatunk mindenféle értékes jutalom fejében. Időszakosan élesítik majd a The Trial of the Gods kihívásokat, később pedig hordamódra is számíthatunk, illetve a már ismert Discovery Tourt is megkapjuk.

Az Assassin's Creed: Origins október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Köszi, gatyamadzag!


3.
NemecsekErno
Csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák, csak el ne b...ák....
Ámen!
1.
Blazkowicz
Azt mikor vezetik be, hogy ha fizetsz még pluszban akkor mennek normálisan a szerverek és nem lesz 2 évig egy fostalicska a játék? Mint pl Rainbow Six... Mert sokan fizetnének ezért is, még akkor is ha gáz, de ezek képtelenek egy normális játékot csinálni... Vérpistike meg jön és csorgatja a nyálát mert egy újabb COD meg AC, aztán vinnyoghattok hogy ez meg az sz@r... Az is lesz míg arany papírba csomagolt f*st venni fogjátok. Fene a retardált hozzáállásába mindenkinek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...