Assassin's Creed: Origins - a szezonbérlet tartalma

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy milyen tartalmak várnak azokra az Assassin's Creed: Origins-játékosokra, akik szezonbérletet is váltanak a programhoz, emellett a megjelenés után esedékes ingyenes tartalmakról is lehullott a lepel.

Reformok ide vagy oda, az Assassin's Creed: Origins sem úszta meg szezonbérlet nélkül, a minap pedig el is árulta a Ubisoft, hogy milyen megjelenés utáni tartalmak várnak majd a játékosokra. A fizetős DLC-k a Gold Edition megvásárlásával is kiválthatók, illetve külön is beszerezhetők, emellett ingyenes tartalmakra is számíthatunk - ezeket mindenki megkapja majd.

A szezonbérletesek a rajt mellé 500 Helix Creditet és egy exkluzív fegyvert (Calamity Blade) kapnak, ezt követi novemberben a Roman Centurion és a Horus Pack, amelyek szintén egyedi felszereléseket tartalmaznak majd.

Az első komolyabb kiegészítőre januárig kell várnunk: a The Hidden Ones története évekkel az Origins után játszódik, Bayek immár az asszaszinokkal az oldalán csap össze a rómaiakkal egy teljesen új régióban. A The Curse of the Pharaohs márciusban érkezik, és az egyiptomi mitológiába áshatjuk bele magunkat mélyebben; meg kell fejtenünk az átok titkát, amely élőhalott fáraókat és mindenféle szörnyeteget szabadít ránk. A két kiegészítő megemelt szintsapkát és új képességeket hoz magával.

Az első ingyenes nyalánkságokat már a rajt mellé megkapjuk. Azonnal élesedik a fotómód és a The Nomad’s Bazaar is - utóbbi esetében napi küldetéseket vállalhatunk mindenféle értékes jutalom fejében. Időszakosan élesítik majd a The Trial of the Gods kihívásokat, később pedig hordamódra is számíthatunk, illetve a már ismert Discovery Tourt is megkapjuk.

Az Assassin's Creed: Origins október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Köszi, gatyamadzag!


1.
1.
Blazkowicz
Azt mikor vezetik be, hogy ha fizetsz még pluszban akkor mennek normálisan a szerverek és nem lesz 2 évig egy fostalicska a játék? Mint pl Rainbow Six... Mert sokan fizetnének ezért is, még akkor is ha gáz, de ezek képtelenek egy normális játékot csinálni... Vérpistike meg jön és csorgatja a nyálát mert egy újabb COD meg AC, aztán vinnyoghattok hogy ez meg az sz@r... Az is lesz míg arany papírba csomagolt f*st venni fogjátok. Fene a retardált hozzáállásába mindenkinek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...