Jön a Mass Effect: Andromeda az EA Accessbe

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 12.
  • Akció
Link másolása
Az EA elárulta, hogy milyen játékokkal bővül az EA és az Origin Access kínálata az év hátralévő hónapjaiban. Hamarosan a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3 is tiszteletét teszi az előfizetéses szolgáltatás Vaultjában.

Az EA bejelentette az EA és az Origin Access következő három havi termését, beleértve a teljes játékokat és az ingyenes próbalehetőségeket. A legfontosabb talán az, hogy a BioWare tavasszal megjelent RPG-je, a Mass Effect: Andromeda hamarosan elérhető lesz a Vault kínálatában. Még idén csatlakozik mellé a Dead Space 3 is.

Továbbá még a megjelenés előtt kipróbálhatjuk a Star Wars Battlefront II és a Need for Speed: Payback végleges verzióját - a korábbi tapasztalatok alapján egy vagy két hét előnnyel, mint mások. Xbox One-on a The Sims 4 konzolos változatát is letesztelhetjük a hivatalos premiert megelőzően.

A pontos dátumokat később erősíti meg az Electronic Arts.

35.
35.
ollie92
tundrish vs. kindzsal

A végén csak egy maradhat, utolsó komment visz mindent ! *virtuális gong*
13.
13.
adamsfamily
#9: Szerintem az egyetlen hibája az lett,hogy az új galaxis ellenére 2 új fajjal lehet összesen találkozni(plusz a Remnant).Ha már egy új galaxisba kalauzol el,legalább tele rakhatták volna idegen civilizációkkal.
6.
6.
GAMEROD
Várható volt hogy úgy rájuk rohad a MEA, hogy maholnap ingyen osztogatják, vagy ők fizetnek hogy vigye valaki. Egy AAA játéknak korszakalkotónak kell lennie mind grafikai, játékélménybeli és felhasználóbarátság tekintetében. Sajnos ezek közül egyik sem jött össze. Azért vártam görcsösen 5 évet hogy majd ugráljak Toy Story béli fickókkal egy változattalan és gyötrelmes univerzumban.
5.
5.
Ezek szerint annak volt igaza, aki azt mondta, hogy ez a játék fél éven belül Access-ben lesz. Amúgy lehet rá bármit mondani, 4€-t simán megér egy végigjátszás.
3.
3.
ollie92
Jah és az EA Acces tagok kapok 10h trialt is a Star Wars Battlefront II-ből.
2.
2.
user101
Nagyon jó, aki nem próbálta az szerintem dörzsölheti a tenyerét, mert 4 eurort igazán jó ajánlat ! :D
1.
1.
ollie92
Ha jól tudom a DS3 már régóta az EA acces része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...