Félelmetes ütemben nő a Fortnite népszerűsége

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 12.
  • Hír
Link másolása
Nem is olyan régen írtunk a PUBG kihívójának első heti játékosszámáról, és a folyamatosan növekvő letöltésekről, most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a friss lövölde. Nem is akármilyenhez.

Korábban mi is tettünk róla említést, hogy a Fortnite: Battle Royale megjelenésének első napján egymillióan próbálták ki a túlélésért vívott küzdelmeket. Nem is kellett sokat várni, és a játék elérte a 7 millió letöltést, ami egy hét alatt bámulatos számnak mondható. 

Most ismételten volt miért büszkélkedniük a fejlesztőknek, hiszen újabb mérföldkőhöz érkezett a PUBG kihívója. Az Epic Games hivatalosan bejelentette, hogy a program immáron 10 millió játékossal rendelkezik az összes platformot figyelembe véve. Bő két héttel a megjelenést követően nem sokan érik el ezt a szép számot, ennek örömére a fejlesztők közzé is tettek egy infografikát, ami a program főbb statisztikáit ecseteli:

A Fortnite: Battle Royale továbbra is ingyenesen tölthető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

10.
10.
user101
Szeretnék a TF-be is battleroyale módot... Nem fogok játszani vele megígérem, de azért olyan jó lenne és akkor már a CSGO-ba is legyen :)
7.
7.
Ooorky
#4: Oszt? Ebben is jönnek majd a ládák és a hozzájuk pénzért árult kulcsok... +ez az Epic-nek egy néhány emberes mellékprojekt, pl. PUBG-ból is van bevételük az Unreal engine miatt (meg a multiplatform címek 90%-ából).
6.
6.
Ooorky
#3: Eléggé arcade lövölde, sokkal kevesebb fegyver, mint a PUBG-ban, nincsenek járművek, de az egész rajzfilmes jellegéből adódóan sokkal alacsonyabb a frusztráció faktor. Ehhez valószínűleg az is hozzáad, hogy értenek az optimalizációhoz, halál után akár néhány másodpercen belül új match-ben találtam magam...
Egy próbát megér szerintem.
5.
5.
exonic
#4: ... És még vagy 3 évig biztos earlyben fog futni. Szegényeknek semmi bevételük sincs hogy befejezzék...
4.
4.
crytek
Miben akarja kihivni?

A pugb-ból 15 millió fogyott egyre csak növekszik és jön majd konzolra ahol újfent millió fogják tolni és venni PÉNZÉRT! Egy ingyenes akármi miben akarja kihivni? A PUGB kiadója/fejlesztője max röhög rajtuk....és mindeközben úsznak a pénzben..pedig még kész sincs a játékuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...