Nincs veszélyben a Cyberpunk 2077

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 16.
  • Hír
Elég régen hallottunk már a CD Projekt RED készülő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről, és akkor sem túl pozitív dolgokat. Most a fejlesztők bejelentették, hogy jó úton halad a fejlesztés, és minden a legnagyobb rendben.

A bejelentés óta viszonylag keveset hallottunk a Cyberpunk 2077-ről, amikor azonban új hírek érkeztek a játék háza tájáról, akkor sem örülhettünk maradéktalanul. Legutóbb ugyanis egy olyan ügyről adott ki közleményt a CD Projekt RED, melyben a játék néhány ellopott dokumentumával zsarolták a stúdiót. Azóta ez a sztori lecsendesedett, és nem lehetett tudni semmit a program fejlődéséről.

Most azonban újra megszólaltak a fejlesztők és elárulták, minden a legnagyobb rendben a játék körül. A vállalat szerint a játék cseppet sincsen veszélyben és minden a tervek szerint halad.

A stúdió részéről hozzátették, hogy jelen esetben a csend semmi rosszat nem jelent, sőt így fejlődik leginkább a program. Azt is elmondták, hogy a The Witcher 3 óta megduplázták a fejlesztőik létszámát, és ugyan vannak távozók, ez semmilyen hatással nem lesz a játékra. Továbbá szeretnének a jövőben többször jelentkezni a játékkal kapcsolatban, hogy a rajongók nyugodtak lehessenek a címet illetően.

Reméljük, hogy az elhangzottak maximálisan fedik a valóságot és tényleg a tervek szerint alakul a Cyberpunk 2077 fejlesztése! Az sem lenne rossz, ha nemsokára valamit látnánk is a projektből.

19.
hedzsooo
Az ilyen cikkeknek kb. zéró az értelme szerintem. Mármint úgy értem, hogy ha tényleg gáz is lenne náluk, úgy sem fogják az orrára kötni senkinek sem. ;)

Egyébként meg persze külföldön is erről cikkeznek, így itthon is mindenkinek erről kell, értem én de azért vicces ez szerintem + 1ben szomorú is mégiscsak... :)
16.
Yanez
#14: Akkor a Fifa, a CoD és a Pokemon Go is kb ugyanaz a minőség.
12.
mephi
Szerintem ez azon kevés cég egyike, akik bár kétségtelenül a bevételért dolgoznak, de adni is szeretnének valami újat minden alkalommal. Arról lehet vitázni, hogy a Witcher széria jó-e, könyvben az, játékban szintén, de ez csak az én véleményem.
Biztos vagyok benne, hogy a CP2077 rendben lesz, és szánnak rá elég időt, amit megéri majd kivárni. Illetve én inkább várok pár hónapot, de ne egy bughalmazt kapjak kézhez majd, mert biztos, hogy megjelenéskor meg fogom venni ezt a játékot.
11.
Rakottkrumpli
#1: Ja a the last guardiannál is olvastam pár száz hasonló kommentet a bejelentés és a megjelenés közti 30-40 évben... :D (a végeredmény még is hagyott egy kis széklet ízt az ember szájában..) Amúgy a witcher szériának két részével játszottam, egyiktől sem dobtam hanyatt magam, sőt kifejezetten nem tetszettek, szóval remélem, hogy ha már ennyi időt szánnak erre, akkor azoknál jobbat alkotnak.
10.
renato999
#3: Remélem csak vicceltél és nem vagy olyan buta mint amilyennek a hozzászólasod alapján tűnsz.
9.
Nicodemus
Hopp, csak a #3-asnak szántam amit irtam
7.
xanatos0911
#3: Miről beszélsz? :D Ki beszelt itt arról, hogy a futurisztikus setting miatt várós cím a Cyberpunk 2077? A fejlesztő gárdának megszavazott bizalom (Witcher-sorozat) miatt ül mindenki tűkön ennyire. Irreleváns komment. Taps.
6.
Zoli0507
#3: Erről annyit, hogy azok soe fogjàk megèrteni a különbbsèget akik "csak jàtszanak".
5.
manderel
#3: A CoD egy FPS sorozat, ami rossz irányba tart évek óta, ezért csalódnak az emberek mikor ezt az utat folytatják.
Ez viszont egy Cyberpunk RPG legelső része, még műfajilag sem hasonlít a CoD-ra.
3.
CallingAllCars
Na, bezzeg a jövőben játszodó Call of Duty-tól hányingeretek volt, most meg ez ami szintén a jövőben játszódik meg nagyon várjátok. A lényeg a lényeg a jövő. Micsoda egy mutatványos banda.
2.
Gykrizsi
#1: Dettó. Nem érdekel mikor jön, mit osztanak meg, ha ők úgy érzik, majd nyilatkoznak.
1.
Slik
nagyon varom, nekem mar bizonyitottak minden teren szoval biztos megveszem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...