Meseszép képeken a Horizon kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 19.
  • Képek
Link másolása
Négy screenshotot kaptunk a Horizon: Zero Dawn novemberben érkező kiegészítőjéről, a The Frozen Wildsról. Lehet, hogy Aloyra kőkemény kihívás vár, de legalább álomszép látványban lesz része.

A kiegészítő november 7-én érkezik, és 20 dollárba kerül, de az előrendelő PlayStation Plus-előfizetők 5 dolláros kedvezményt kapnak az árából. Ha még nem vetted meg a játékot, a Complete Editiont ajánljuk a figyelmedbe, amely egy csomagban tartalmazza a címet és a DLC-t. Most pedig következzenek a képek:

24.
24.
Ecneb
Régebben mintha arról olvastam volna itt GK-n, hogy ingyenes lesz a DLC amit gyártanak a játékhoz!
17.
17.
Duken
#9: És milyen jó hogy a hype beigazolódott. Egyébként melyik game miatt vennél ps-t?
12.
12.
ADMlN
#9: Mint PC, PS4, Xbox One és Wii U tulaj, valamint az oldal Sony-pony közössége által egyöntetűen Microsoft bérencnek kikiáltott tagja állíthatom, hogy a HZD zseniális és megérdemelt minden elismerést. Nem Witcher 3 szinten volt jó, de mint egy új IP első tagja igazán nagyszerűt alakított.
9.
9.
user101
Nem fikázni akarom a játékot, távol áll tőlem, mert tényleg szép és hangulatos, de iszonyatosan túl van hype-olva, mint minden ami PS exkluzív. Aki hozzáfér több platformhoz ( vagy nem ez az elsődleges platformja ( Steam 4 prez.! :)) azért egy kicsit más szemmel néz például erre is. Alapvetően nekem is jobban bejött az FC3 és a 4 is. Történetre és történet vezetés címszó alatt az FC3-at jobban élveztem, a négy viszont egy kicsit gyengébb... számomra.

Mi ezt ügyesen megoldottuk haverokkal, én tolom Steam-en, Wii-n és kis X-en :), van akinek PS-e van, van akinek One és megy a gépcsere / összeülünk, családi megosztás ... Így nem kell a másikat fikázni ... :) Egy biztos, nem ez a játék az amiért PS-t vennék.
6.
6.
Ecneb
Nekem mindegy hogy milyen a grafika, nekem csak a jó story számít és az ebben a játékban megvolt! Kíváncsian várom, hogy mit tesz hozzá ez a kieg.
5.
5.
Duken
#3: Nálam pont fordítot az esett. Még jó hogy lehet válogatni.
4.
4.
guba800
Ez grafika! Alig várom már.
3.
3.
Kalácsképű
#2: Ez erdekes, mert az osszeset befejeztem az FC sorozatbol, ezt meg a felenel meguntam. Node nem is errol volt szo, csak a dizajn hasonlosag miatt irtam ezt.
2.
2.
Duken
#1: Az se volt rossz játék de ennek a lába nyomába sem ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...